maritbet girişmaritbet
Bursasporlu iş adamı, kulübü için arazi bağışladı

Bursasporlu iş adamı, kulübü için arazi bağışladı

Bursaspor Kulübü'nün kongre üyesi ve iş adamı Cemil Parlakay, Çanakkale'deki 10 bin 600 metrekarelik arazisini katkı için kulübe bağışladı.

Bursaspor Kulübünün kongre üyesi ve iş adamı Cemil Parlakay, Çanakkale'de bulunan 10 bin 600 metrekare arazisini kulübe bağışladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Parlakay, Özlüce Tesisleri'ne giderek araziye ait tapuyu Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'a verdi. Ay, kongre üyesi Parlakay'a teşekkür ederek, şehirde yakalanan güzel havayı en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade etti. 

Şanlı bayrağımızı Boğaz Köprüsü'nde sallandıracağız

Kenetlenmenin sağlanması halinde Bursaspor'un büyük başarılara imza atacağını kaydeden Ay, "Cemil Parlakay kardeşimiz Çanakkale'de bulunan 10 bin 600 metrekarelik arsasını Bursaspor'a bağışlıyor. Biz, Bursa'dan ekmek yeyip, Bursaspor'a bir kuruş katkısı olmayan sanayici istemiyoruz. Bursaspor'un durumunu hepimiz biliyoruz. Allah'ın izniyle bu sinerjiyi en güzel şekilde değerlendireceğiz. Bursaspor'u göklere çıkartacağız, tekrar şampiyon yapacağız. O şanlı bayrağımızı yeniden Boğaz Köprüsü'nde sallandıracağız" değerlendirmesinde bulundu.

Parlakay, Ali Ay'ın başkan seçilmesinin ardından oluşan kenetlenmeye katkıda bulunmak amacıyla arazisini bağışlamaya karar verdiğini belirtti.    

İş adamı Cemil Parlakay, arazi tapusunu Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'a verdi.

Oluşan sinerjiyle yeşil-beyazlı takımın başarılı sonuçlar almaya başladığını ifade eden Parlakay, şunları kaydetti: 

"Bir haftadır şehirde müthiş bir atmosfer oluştu. Sayın Başkanımıza ve yönetim kurulumuza büyük bir güven var. Bu kenetlenmeye ben de katkıda bulunmak istedim. Bursa'da doğan ve doyan herkesin bu kulübe katkı koyması gerektiğini düşünüyorum. Sayın Murat Yanıklar ile başladı, Rafet Ökten ağabeyimiz ile devam etti. Benden sonra da şehrin diğer dinamiklerinin az veya çok yönetim kuruluna güvenerek katkı koyacağına eminim. Bursasporumuza hayırlı olsun."

Yorum Yaz