maritbet girişmaritbet
Realty World Platinum, Kemerburgaz arsa fiyatlarını değerlendirdi

Realty World Platinum, Kemerburgaz arsa fiyatlarını değerlendirdi

Realty World Platinum Gayrimenkul Kemerburgaz Beldesi'nin önemine dikkat çekti

Kemerburgaz Beldesi; Mimar Sinan, Mithat Paşa ve Göktürk Mahalleri ile 27.644 nüfuslu, şehir merkezine kolay ulaşılabilirliği, 3.Köprü ,3.Havaalanı ve Kuzey Marmara Otoyolu projeleri ile son beş yılın en gözde beldesidir. En önemli özelligi de talebin çok olduğu bölgede arz yeterli değildir. Bu nedenler doğrultusunda cok açıktır ki arsa değerleri son 5 yılda çok artmıştır. Realty World Platinum Gayrimenkul brokerları Halil Karabay ve Serhat Ersan;  “Arsa yatırımı orta ve uzun vade dönüşümlüdür. Bu nedenle bekleme süresi ile elde edilecek kar doğru orantılıdır. Kemerburgaz Beldesi taşıdığı önem nedeni ile yatırımcıların beklemesi sonunda cok kazandıracaktır.” dedi. “2B arazilerinin imara açılması ile beraber yapılacak yeni projelerin bitmesi ile önümüzdeki 5 yıl içinde popülasyonun 15.000 daha artacağı öngörülmektedir.Bu durum neticesinde ,bu arsalara yeni eğitim ve saglık kurumları yapılacaktır.” diyerek sözlerine devam eden Halil Karabay ve Serhat Ersan “Yeni yapılaşmanın ve gelişimin devam ettiği bölgede arsa fiyatlarının durması hiç beklenmez. Fiyatlarda ki artiş genel konjoktüre bağlı olarak devam edecektir.” dediler. 

Realty World Platinum Gayrimenkul Brokerları  Halil Karabay ve Serhat Ersan “Öncelikle bölgeden arsa almak isteyenlere bölgeyi iyi analiz etmiş alanında uzman gayrimenkul ve yatırım danışmanları ile calışmalarını öneririz. Bölgemiz gerek konut gerek arsa olarak hala yatırım niteliği taşıyan bir bölgedir.Doğru yapılan yatırımlar kesinlikle orta dönemde yatırımcısına kar sağlıyacaktır.” dediler. 

Realty World hakkında:
Amerika Birleşik Devletleri'nde 1973'te kurulan REALTY WORLD Inc., ABD dışında bugün Meksika, Orta Amerika, Karayipler Granada Adası, Panama ve Türkiye'de faaliyet gösteren uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketidir. 1973 yılında franchise faaliyetlerine başlayan şirket, kısa sürede faaliyet gösterdiği ülkelerde gayrimenkul danışmanlığı alanının en tanınmış markalarından birisi haline gelmiştir.  Dünyadaki diğer Realty World ana franchiser'ları arasında Realty World Türkiye, pazara girdiği yıl 2005'in yanı sıra 2006 ve 2007 yıllarında 3 kez art arda en hızlı büyüyen marka ödüllerini alarak başarısını ispatladı. Türkiye genelinde 175 bayii ve binbeşyüze yakın emlak danışmanı ile faaliyet gösteren Realty World Türkiye, Eylül 2007'de Garanti Koza Grubu'na katılmanın verdiği güçle hedeflerini büyüttü ve Realty World, 2013 yılında Türkiye'nin en büyük uluslararası emlak danışmanlık şirketi olmayı hedefliyor.

Bilgi için: 
Realty World Türkiye İş Geliştirme Yöneticisi
Elif Ozansoy 0212 467 22 77 [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kemerburgaz’da 237 milyon liraya konut imarlı 15 dönüm arsa!
  • 25.01.2022 09:58

Kemerburgaz’da 237 milyon liraya konut imarlı 15 dönüm arsa!

Kemerburgaz-Mithatpaşa aksında yer alan 15 bin 840 metrekarelik konut alanı imar ...

Kemerlife 23'den örnek daire fotoğrafları!
  • 09.03.2018 17:16

Kemerlife 23'den örnek daire fotoğrafları!

Kemerburgaz'da Metal Yapı tarafından inşa edilen Kemerlife 23'ün binasında kurul ...

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri
  • 21.12.2013 15:21

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından Göktürk'de inşa edilen Yalın Evler örnek da ...

Göktürk Yalın Evler proje görselleri
  • 21.12.2013 15:19

Göktürk Yalın Evler proje görselleri

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından Göktürk'de inşa edilen Yalın Evler'den kare ...

Kemerburgaz’da 51 milyon liralık arsa ihalesi!
  • 09.06.2021 11:14

Kemerburgaz’da 51 milyon liralık arsa ihalesi!

2 kat yapılanmalı konut alanı imarına sahip 8 bin 250 metrekarelik arsanın ihale ...