maritbet girişmaritbet
'Sarı-kırmızılılar'dan yeni arazi müjdesi!

'Sarı-kırmızılılar'dan yeni arazi müjdesi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübe yeni arazi kazandırılması noktasında yeni bir arazi müjdesi vereceğini açıkladı.

Riva ve Florya projeleri için genel kurula giden Galatasaray Başkanı Özbek, 22 Ekim'de yapılacak kongre öncesinde üyelerin karşısına güzel bir sürprizle çıkacak. 

BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ

Bir süredir Ankara'da görüşmeler yapan, dün de günübirlik Başkent'e giden Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk Telekom Arena'nın yanına salon projesine onay vermesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Maliye Bakanı Naci Ağbal'la görüştü.

YENİ ARAZİYİ AÇIKLAYACAK

Galatasaray'ın kurtuluşu olarak görülen Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi noktasında Emlak Konut GYO arasındaki anlaşma yapan başkan Dursun Özbek'in, kulübe yeni arazi kazandırılması noktasında büyük aşama kaydettiği ve önümüzdeki günlerde bunu açıklayacağı öğrenildi.

ARAZİ İÇİN İKİ ALTERNATİF

Kemerburgaz ve Büyükçekmece alternatifleri üzerinde duran Özbek'in, 22 Ekim'deki kritik kongre öncesi yeni arazi konusunu çözüme kavuşturarak üyelere müjde vereceği öğrenildi.

 STARTI CUMA GÜNÜ VERİLECEK

Bu arada Cimbom'un patronunu kongreye kadar yoğun bir gündem bekliyor. Bu süreçte üyeleri düzenlenecek toplantılarla bilgilendirecek olan Özbek, startı cuma günü düzenlenecek basın toplantısıyla verecek.

Yorum Yaz