maritbet girişmaritbet
Çadır Turnesi’nin yeni adresi Merter oldu!

Çadır Turnesi’nin yeni adresi Merter oldu!

İndirimli ürünlerin ve dünya markalarının yer aldığı Çadır Turnesi, kapılarını açtı.

ESD - Türkiye ve dünyanın ünlü markalarının indirimli fiyatlarla satışa sunulduğu Çadır Turnesi Merter Migros alanında kuruldu. Sevgililer Günü'ne bir gün kala büyük rağbet gören indirim çadırında triko, mont, kaban, takım elbise, ceket, gömlek, pantalon etek, elbise, ayakkabı ve çizme gibi markalı giyim eşyaları indirimli fiyatlarla satılıyor. 

İndirim çadırında bulunan ünlü markaların kış ürünleri, ekonomik fiyatlarla alışveriş tutkunlarının yüzünü güldürdü. Gün içerisinde 10.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan çadırda indirimli satış günleri, 15 Mart'a kadar devam edecek.

Gemide alışveriş turnesi başlayacak

Çadır Turnesi Genel Müdürü Bülent Yunusoğlu, bu girişimi vatandaşlara marka ürünlerin daha uygun fiyatlarla ulaşması için başlattıklarını belirterek, diğer illeri de dolaşacaklarını  söyledi. Yunusoğlu, yerli yabancı markaların  ürünlerinin uygun fiyatlarda çadırda satıldığını ifade ederek, bazı markalarda yüzde 80'lere varan indirimler uyguladıklarına dikkati çekti. 

Her şehre çadır turnesini götüreceklerini aktaran Yunusoğlu, turneyi gemi turnesi şeklinde de yapacaklarını vurguladı. Yunusoğlu, "Sahil illerini vapurla dolaşacağız. Bir şehirlerarası vapur satın aldık ve onu restore ettik. Aynı şekilde bu seferde gemi turnesi olarak liman liman dolaşacağız. Burada ithal ürünler de olacak. Uygun fiyatla ürünleri satışa çıkaracağız" diye konuştu. 

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çadır Turnesi’nin yeni adresi Merter oldu!
  • 13.02.2015 17:16

Çadır Turnesi’nin yeni adresi Merter oldu!

İndirimli ürünlerin ve dünya markalarının yer aldığı Çadır Turnesi, kapılarını a ...

Marka İndirim Çadırı bugün açıldı!
  • 19.12.2014 11:04

Marka İndirim Çadırı bugün açıldı!

İstWest Meydan, Marka Çadır Günleri ile dünyada ünlü markaları indirimli fiyatla ...

Marka İndirim Çadırı İstWest'te!
  • 17.12.2014 11:17

Marka İndirim Çadırı İstWest'te!

İstWest, Marka İndirim Çadırı ile 18 Aralık 2014 – 15 Ocak 2015 tarihlerinde ziy ...