maritbet girişmaritbet
Esas 17 Burda Çanakkale'nin yeni buluşma merkezi olacak!

Esas 17 Burda Çanakkale'nin yeni buluşma merkezi olacak!

Esas Gayrimenkul, Esas 17 Burda ile Çanakkale'de ticari gayrimenkul alanındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Esas Gayrimenkul, Esas 17 Burda'yı Çanakkale'de hayata geçiriyor. 85 Milyon USD'lik yatırım ile Türkiye'nin tarih, kültür ve doğası ile öne çıkan Çanakkale ilinin en büyük alışveriş merkezini yapmayı hedefleyen şirket Çanakkale'ye yeni bir değer kazandıracak.

esas 17 burda

Çanakkale'nin merkezinde halkın tüm ihtiyaçlarına çözüm bularak; alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de tek adresi olmaya hazırlanan Esas 17 Burda; toplamda 34 bin metrekare kiralanabilir alan ve 130 mağazası ile ulusal ve dünya markalarının yüzde 80'ini tek bir çatı altında buluşturuyor.

Çanakkale'nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan Esas 17 Burda; dünya standartlarındaki özellikleri ile Çanakkale'yi beklediği markalar ile tanıştırmaya, alıveriş alışkanlıklarını değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyor. Esas 17 Burda 1.000 araç kapasiteli otoparkı, 2.400 metrekarelik hipermarketi, 1.500 metrekarelik elektronik marketi, 6.500 metrekarelik anchor moda mağazaları ile alışverişin en kapsamlı halini ziyaretçilerine sunuyor.

Bir kültür ve üniversite kenti olarak da öne çıkan Çanakkale Esas 17 Burda projesi ile sosyal yanı da çok güçlü bir yatırıma ev sahipliği yapacak. 1.800 metrekarelik sinema alanı ve toplamda 8 adet sinema salonu, 1.750 metrekarelik eğlence alanı ile Esas 17 Burda Çanakkale halkı için sosyal hayatın, eğlencenin kalbi olmaya hazırlanıyor.  2. 000 metrekarelik food-court alanı, 700 metrekarelik kafe restoran alanları ile misafirlerine unutulmaz lezzet deneyimleri sunan Esas 17 Burda; yeşil bahçeleri ve dinlenme noktaları ile de hayatın keyfini her an doyasıya yaşamak isteyenlerin yeni park alanı olarak öne çıkıyor.

Esas Gayrimenkul ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Esas 17 Burda” lansmanında Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı: “Esas Gayrimenkul olarak Çanakkale'nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan Esas 17 Burda projemiz ile Çanakkale'yi dünya standartlarında, beklediği markalar ile tanıştırmaya, alıveriş alışkanlıklarını değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyoruz. İçinde bulunduğumuz 2015 yılı Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü olması sebebiyle de Çanakkale'nin geleceğinin daha güzel imar edilmesi, bu önemli misyonun başlatılması için çok anlamlı bir sene. Aynı zamanda Çanakkale ilimiz; yaklaşık 500 bin kişilik toplam nüfusu, 42 bin 500 kişilik üniversite öğrencisi profilinden oluşan genç nüfus potansiyeli, coğrafi konumu, deniz ve kara ulaşımı imkanları yönünden Türkiye'nin dışa açılan kapılarından biri olması; bünyesinde bulundurduğu sanayi kuruluşları, yabancı şirketler, Çanakkale Boğazı, Çanakkale Limanı, organize sanayi bölgeleri ile de bizim için cazip bir yatırım noktası oldu.” dedi.

Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu lansmanda gerçekleştirdiği konuşmasında: “2014 yılı Esas Gayrimenkul olarak bizim için çok önemli ve anlamlı bir yıl oldu. Ülkemizde, Anadolu'da belirlediğimiz üç ilde üç önemli AVM projesine başladık. Kocaeli, Bolu ve Çanakkale illerimizde başladığımız yatırımlarımızdan ilk AVM açılışımızı Çanakkale'de yer alan Esas 17 Burda projemiz ile gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz köklü pazar araştırmaları ile toplumun ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilmek için yeni yatırımımız Esas 17 Burda projemizi sosyal, tarihsel, coğrafi ve stratejik bakımdan büyük bir zenginliğe ve değere sahip olan Çanakkale ilimizde hayata geçirmeye karar verdik. Çanakkale ilimiz; katma değer yaratacak, sürdürülebilir kalkınma sunacak yatırımlar ile geleceğe büyüyerek ilerleyecek. Dolayısıyla Çanakkale'de gerçekleştireceğimiz Esas 17 Burda projemiz bizim için manevi değeri ile birlikte aynı zamanda anlamlı bir yatırım. 85 Milyon USD yatırım ile hayata geçirdiğimiz, Çanakkale'de AVM içerisinde 800 kişiye; yatırım süreci boyunca yaklaşık 2000 – 2500 kişiye istihdam sağlayan Esas 17 Burda projemizin; ayda 550 – 600 bin; yılda 7.5 – 8 milyon ziyaretçi ağırlaması hedefleniyor. Buna ek olarak Esas 17 Burda projemizde kiralamaların da yüzde 20'sinin yerel yatırımcıya ayrılmasının bizim için büyük önem taşıdığını belirtmeliyiz.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esas 17 Burda Çanakkale AVM görücüye çıktı!
  • 09.04.2015 17:51

Esas 17 Burda Çanakkale AVM görücüye çıktı!

Çanakkale'de inşa edilen Esas 17 Burda AVM, Four Seasons Hotel'de gerçekleştiril ...

Esas 17 Burda Çanakkale'nin yeni buluşma merkezi olacak!
  • 07.04.2015 16:12

Esas 17 Burda Çanakkale'nin yeni buluşma merkezi olacak!

Esas Gayrimenkul, Esas 17 Burda ile Çanakkale'de ticari gayrimenkul alanındaki y ...

Esas 17 Burda görücüye çıkıyor!
  • 02.04.2015 14:52

Esas 17 Burda görücüye çıkıyor!

Esas Gayrimenkul'ün Çanakkele projesi Esas 17 Burda AVM görücüye çıkıyor. ...