maritbet girişmaritbet
One Tower çocuklara hayallerini hediye etti

One Tower çocuklara hayallerini hediye etti

Ankara Mamak'ta hayal ettikleri oyuncakları çizmeleri istenen anasınıfı öğrencileri, özel olarak üretilen oyuncaklarını görünce şaşkına döndü

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kulesi konut kulesi olacak 185 metrelik One Tower Kule Konut ve AVM projesinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sıradışı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Mamak ve Maltepe'deki iki okulda anasınıfı öğrencilerinin hayallerine ulaşabilecekleri algısı yüklemeyi planlayan One Tower, bu kapsamda arzu ettikleri ancak sahip olamadıkları oyuncakları resmetmelerini istedi.

Her iki okulda minik öğrencilerden kimi bebek, kimi araba, kimi çiçek, kimisi ise mutlu bir yuva istedi.

Resimleri toplayan One Tower yetkilileri, kreatif çalışma yapanlardan bu resimlerin birebir oyuncağını yaptırdı. Oyuncaklarla birlikte resimleri yan yana koyarak modern satış ofisindeki sergi salonunda sergilemeye başlayan One Tower'ın ilk ziyaretçileri Mamak'taki anasınıfı öğrencileri oldu.

Çizdikleri resimlerin oyuncak olacağını bilmeyen minikler One Tower sergi salonuna girdiklerinde büyük bir sürprizle karşılaştı. Heyecanla kendi resimlerini ve hemen ilişindeki oyuncakları arayan yaklaşık 30 çocuk özenle hazırlanan oyuncaklar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Anasınıfı öğretmeni Nuray Kartal, etkinliği olağanüstü bir organizasyon olarak tanımlayarak, "Onları hiç bu kadar mutlu görmemiştim. Bu çocukların böylesine modern bir tesise bile gelmeleri, ağırlanmaları başlı başına güzel bir olay. Eminim ki bu oyuncakları ömürlerinin sonuna kadar saklayacaklar. Çünkü bunlar onların hayalleri" dedi.

One Tower projesini hayata geçiren İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İTO Yatırım'a yakışır farklı bir etkinlik düzenlemek istediklerini ifade etti. 

Mamak'tan gelen minik öğrencileri sevindirdikleri için büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Özçelik, "Projemizi hayata geçirirken modern satış ofisimiz ile aynı zamanda Başkent'in kültür ve sanat ihtiyacını da gidermek istedik. Kısa sürede gerçekleştirdiğimiz üçüncü etkinliğimiz en sıcak etkinlik oldu. Hepimiz çocuklarımız ve çocuklarımızın geleceği için yaşıyoruz. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuz" diye konuştu.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara One Tower proje galerisi
  • 04.02.2014 15:35

Ankara One Tower proje galerisi

İTO Yatırım Enerji İnşaat şirketi tarafından Ankara'da inşa edilen One Tower'dan ...

One Tower’da 40 ay sıfır faizle, 1 yıl sonra ödeme imkanı!
  • 04.12.2018 10:21

One Tower’da 40 ay sıfır faizle, 1 yıl sonra ödeme imkanı!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde 40 ay vade farksız taksit v ...

One Tower Diplomatique'de kiralamalar başladı
  • 11.08.2016 12:28

One Tower Diplomatique'de kiralamalar başladı

Üstlendiği ‘diplomatik’ rolle yabancıların en fazla tercih ettiği projelerin baş ...

One Tower, Başkent'e yön verecek
  • 24.06.2014 10:42

One Tower, Başkent'e yön verecek

One Tower, yılların eskitemeyeceği modern mimarisi, ayrıcalıklı donatılarıyla ya ...

One Tower, Ankara’da 50 bin ağacı kurtaracak
  • 22.06.2014 08:37

One Tower, Ankara’da 50 bin ağacı kurtaracak

İnşaat sektörü, karbondioksit salınımının yüzde 40’ından sorumlu olunca, sektör ...