maritbet girişmaritbet
Podium AVM Ankara'da açıldı!

Podium AVM Ankara'da açıldı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon TL düzeyinde yatırımla hayata geçirilen Podium Ankara Alışveriş Merkezi kapılarını açtı.

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Acar, "Mimarisinden marka karmasına her yönünün titizlikle planlandığı Podium inanıyoruz ki yeni çekim merkezi olacak." dedi.

Podium Ankara, Anadolu bulvarı ile Bağdat Caddesi kavşağında, ana yolların kesiştiği merkezi konumu, güçlü marka karması, modern mimarisi, açık ve kapalı sosyal yaşam alanları ile öne çıkıyor. Podium Ankara, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 180 mağazası ile bölgenin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Önemli ölçüde ziyaretçi ağırlaması beklenen Podium AVM, yaklaşık 5 bin kişiye sağladığı doğrudan ve dolaylı istihdamla bölgeye değer katacak.

70 bin metrekarelik kiralanabilir alanda, hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine ulusal ve uluslararası öncü markaları aynı çatı altında buluşturan Podium, güçlü marka karması ve merkezi, kolay ulaşılabilir lokasyonu ile başkentin yeni buluşma merkezi olmayı hedefliyor. Nuh Acar, AVM hakkında bilgilendirme yaparak, "Podium Ankara Alışveriş merkezi arsası 380 küçük yatırımcının bir araya gelerek geliştirdiği bir arsadır. Üzerine 24 yatırımcının yatırım yapmasıyla 450 milyon TL yatırım değeri olan ve çok ortaklı bir örnek olarak hayata geçirildi." ifadesinde bulundu.

ANKARA AVM ORTALAMASI 246

Bir gazetecinin "Ankara veya Türkiye için AVM'ler açığı var mı?" sorusuna Acar, "AVM'lerin sayısının artması yatırımcılar için belli sıkıntılar arz etse de halkımızın daha kaliteli ürünlere daha ekonomik olarak ulaşmasını sağlayacak. Bunların çoğalması halkın sosyal kültürel ihtiyaçların daha özenli firmaların hizmet vermesi için bir yarış sağlamakta. Bizim şunu yapmaya çalıştık, yaptığımız AVM'nin o yörede AVM olmadığı için yörenin insanıyla özdeşleştirecek, o yörenin insanının içine alan bir proje olsun istedik." diye cevap verdi.

Acar, "Metrekareye bin kişi üzerinde yapılan araştırmalara göre Avrupa ortalaması şuan 300, Türkiye ortalaması ise 126. Ankara ortalaması ise 246. Avrupa ortalamasına baktığımızda her ne kadar Ankara ortalamamız Türkiye ortalamasının üstünde gözükse de Avrupa ortalamasına yetişemedik." şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi
  • 18.10.2022 16:20

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi

Ankara'da, İncek Bulvarı'na çok yakın bir konumda hayata geçirilen Akadia İncek, ...

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!
  • 09.09.2022 13:22

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!

Ankara, ağustosta ilk kademe mesken aboneleri için kilovatsaat başına 1,44 lira ...

 Turistik Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi!
  • 03.02.2022 14:23

Turistik Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi!

Kovid-19 salgını nedeniyle ara verilen seferlerine yeniden başlayan Turistik Doğ ...