maritbet girişmaritbet
Rönesans Gayrimenkul 16 AVM daha açacak

Rönesans Gayrimenkul 16 AVM daha açacak

4 alışveriş merkezi yapımını gerçekleştiren Rönesans Gayrimenkul 5 yıl içinde değişik kentlerde 16 AVM daha kuracak

Türkiye'de 4 alışveriş merkezi yapımını gerçekleştiren Rönesans Holding bünyesindeki Rönesans Gayrimenkul AŞ'nin 5 yıl içinde değişik kentlerde 16 AVM daha kuracağı bildirildi.
Rönesans alışveriş merkezleri proje müdürü Ahmet Sarı, yaptığı açıklamada, AVM konusunda ihtisaslaştıklarını belirterek, holding olarak dünyada Türk müteahhitleri arasında ilk 3 inşaat firmasından biri olduklarını söyledi.
Türkiye'de yatırımlarını sürdürdüklerini, İstanbul ve Ankara'da "Optimum", Gaziantep'te "Sanko Park", Malatya'da "Malatya Park" AVM'lerinin yapımını gerçekleştirdiklerini belirten Sarı, 5 yıl içinde değişik kentlerde 16 AVM daha kuracaklarını, alışveriş merkezi zincirini Anadolu'da yaygınlaştıracaklarını bildirildi.
Sarı, İstanbul, Adana ve İzmir'deki AVM inşaatlarının devam ettiğini, arsaları hazır olan 13 merkezin de proje aşamasında olduğunu ifade ederek, "Markayı en uygun fiyata almak isteyen müşterilerin sürekli ziyaret ettikleri mekan oluşturma hedefiyle hareket ediyoruz" dedi.

Adana'da AVM inşaatı
Adana Valisi İlhan Atış, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık ile Hacı Sabancı Bulvarı'nda yapımı devam "Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi" inşaatını gezerek bilgi aldı.
Proje Müdürü Sarı, 33 bin metre kare arsa üzerinde 140 bin metre kare inşaat alanına sahip merkezin, tamamlandığında Adanalılar ve kente gelecek misafirlerin uğrak yeri olacağını ifade etti.
Alışveriş merkezinin geniş ürün yelpazesiyle giyimden gıdaya, bijuteriden elektroniğe kadar farklı sektörleri bir araya getireceğini belirten Sarı, dünyaca ünlü markaların tanınmış mağazalarda satışlarının yapılacağını kaydetti.
Sarı, ailelerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek özellikte olacak ve yaklaşık iki bin kişiye doğrudan istihdam sağlayacak alışveriş merkezinde, mağazalar ve sosyal amaçlı merkezlerin yanı sıra 10 salonlu sinema, 5 banka şubesi bulunacağını, 1750 araç kapasiteli kapalı, 350 araç kapasiteli açık otopark bulunacağını belirtti.
Merkez içerisinde kablosuz internet bağlantısı donanımı kurulacağını anlatan Sarı, 'Uzman eğitmenler gözetiminde çocuk oyun alanı, emzirme odası ve mescidin yer alacağı Optimum, engellilere uygun kullanım alanlarıyla da uluslar arası standartlara sahip olacak" diye konuştu.
Sarı, arsa bedeli hariç 101 milyon avroya mal olacak Adana Optimum'un 2011'in nisan ayında tamamlanarak hizmete gireceğini sözlerine ekledi.
Vali Atış da yatırımlarla Yüreğir'in Adana'nın en güzel ilçelerinden biri olacağını, AVM'lerin kente hareketlilik kazandıracağını söyledi.
  • Etiketler:

Yorum Yaz