maritbet girişmaritbet
Van AVM'ye büyük ödül!

Van AVM'ye büyük ödül!

İki ay önce açılan Van AVM, Golden City Awards 2016’da Türkiye'nin en iyi AVM'si ödülünü aldı.

Aralık ayında kapılarını açan VAN AVM, Golden City Awards 2016'da, “Türkiye'nin En İyi AVM Projesi” ödülü aldı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM, kent tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı. Kentte yepyeni bir yaşam tarzı getiren VAN AVM bizim olduğu kadar bölge için de önemli bir yatırım. Projenin başarısı bölgeye gitmek isteyen yatırımcılara cesaret verecek, sonuçta kazanan yine Türkiye olacaktır” dedi.

VAN AVM, açılışından 2 ay sonra halkın oylarıyla zirveye çıktı. VAN AVM, Londra merkezli uluslararası strateji ve danışmanlık firması olan Eurasia Strategies tarafından desteklenen, dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışma olarak değerlendirilen Golden City Awards 2016 Türkiye'de “En İyi AVM Projesi” seçildi. 

Yaşam kalitesini arttıran, çağdaş şehircilik projelerinin seçildiği Golden City Awards'te projeler iki aşamada değerlendiriliyor. Birinci aşamada yarışma jürisi tarafından aldığı yüksek puanlar ile finale kalmaya hak kazanan VAN AVM Projesi, ikinci aşamada halk oylamasından da birinci çıktı. 
Yarışmada tüm kategorilerde seçilen kişi ve projeler İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen özel organizasyonda ödüllerini aldı. Törene inşaat sektörünün yanı sıra iş, siyaset ve sanat dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı. 

VAN AVM yatırımını gerçekleştiren Global Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM'nin kapılarını açalı henüz 45 gün oldu. Tüm bölgede yoğun ilgi uyandırdı. Tüm çevrelerden güçlü destek gördü. Golden City Awards 2016 En İyi AVM Projesi ödülü bu başarıyı taçlandırmış oldu” dedi. VAN AVM'nin kendileri için çok özel bir proje olduğunu vurgulayan Bensel, “VAN AVM kentin tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı. Bizim olduğu kadar bölge için de çok değerli. VAN AVM'nin başarısı başka yatırımcılara da cesaret verecek, sonuçta kazanan yine Van olacak, Türkiye olacak” diye konuştu.
Golden City Awards 2016 Türkiye'de Tema İstanbul “En İyi Toplu Konut Projesi”, My Office 212 projesi de “En İyi Ofis Projesi” seçildi. 

VAN AVM bölgede yepyeni bir yaşam tarzı kazandırdı

Yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren güçlü markaların işlettiği mağazaları, şık kafeleri, restoranları, konforlu sinema salonları, renkli eğlence merkeziyle bir anda cazibe merkezi olan VAN AVM, kısa zamanda kentte yaşayanların keyifle zaman geçireceği bir buluşma noktasına dönüştü. Düzenlenen etkinlikler yoğun ilgi gördü. Bölge halkı özellikle hafta sonları etkinlikleri ve eğlencelerini kaçırmadı. VAN AVM'yi 45 günde yaklaşık 700 bin kişi ziyaret etti. VAN AVM, sadece alışveriş olanaklarıyla değil sosyal yaşam alanı oluşturarak yarattığı farkla da bölgede bugüne kadar hiç tecrübe edilmeyen yepyeni bir atmosfer yarattı. Köklü kültürüyle bölgenin en önemli şehirlerinden olan VAN, yüksek konfor ve yüksek kalite standartlarında 7 sinema salonuna da kavuştu.  

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Van AVM'yi yılın ilk 3 ayında 2 milyon kişi ziyaret etti
  • 12.04.2017 09:52

Van AVM'yi yılın ilk 3 ayında 2 milyon kişi ziyaret etti

Global Yatırım Holding yatırımı Van AVM’yi 3 ayda 2 milyon kişi ziyaret etti, ci ...

Van AVM'yi 1 yılda 6 milyon 383 bin 255 kişi ziyaret etti
  • 26.12.2016 08:54

Van AVM'yi 1 yılda 6 milyon 383 bin 255 kişi ziyaret etti

Global Yatırım Holding yatırımı ile hayata geçirilen Van AVM, ilk yılını rekorla ...

Van AVM, Türk Lirası'na dönme kararı aldı
  • 15.12.2016 11:46

Van AVM, Türk Lirası'na dönme kararı aldı

Türkiye ekonomisinin daha da güçlenerek ayağa kalkması için başlatılan seferberl ...

Van AVM'ye büyük ödül!
  • 01.02.2016 17:05

Van AVM'ye büyük ödül!

İki ay önce açılan Van AVM, Golden City Awards 2016’da Türkiye'nin en iyi AVM'si ...

Van AVM, komşu şehirleri de çekecek
  • 02.12.2015 10:17

Van AVM, komşu şehirleri de çekecek

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Van AVM’nin sadece Vanlılar’ın ...