maritbet girişmaritbet
Viaport Venezia AVM 31 Temmuz’da açılıyor

Viaport Venezia AVM 31 Temmuz’da açılıyor

Via Properties&Gürsoy Ortak Girişimi ile TEM Otoyolu'nun hemen yanında inşa edilen Viaport Venezia’nın AVM bölümü ay sonu kapılarını açıyor.

Venedik temalı mimarisi ile dikkatleri üzerine toplayan ve TEM Otoyolu'nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde yükselen Viaport Venezia hızla ilerliyor. 

İstanbul'un ulaşım açısından en avantajlı bölgelerinden Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı'nda Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında konumlandırılan Viaport Venezia, KİPTAŞ'ın eski genel müdürlük binası arsası üzerinde yükseliyor. 

Venedik konseptiyle büyük beğeni toplayan ve yatırımcılar için oldukça avantajlı olan Viaport Venezia, İtalyan saraylarından esinlenerek tasarlandı. 

Viaport Venezia AVM alanı

Proje, gerek şuan inşaatı süren Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattıyla doğrudan bağlantı sağlayacak olması gerekse TEM ve Yeşilköy Havalimanı'na yakınlığı ile şirketler tarafından da yoğun olarak tercih edilmeye başladı.    

31 Temmuz'da AVM'si açılıyor 

Yatırım değeri ile büyük ses getiren ve inşaatı hızla sona yaklaşan Viaport Venezia, AVM bölümü ile de bölgeye ciddi bir sosyal alan sağlayacak.    

Viaport Venezia AVM açılış tarihi

200 mağazadan oluşacak outlet konseptindeki Viaport AVM'nin içerisinde sinema, oyun alanları, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markaları yer alacak. Yapay gökyüzü, kapalı ortamda açık havada alışveriş hissi yaşatacak. Ziyaretçiler gondollarla gezinti yapmanın tadını da çıkarabilecek.

Heyecanla beklenen projenin AVM'si 31 Temmuz'da kapılarını açacak. 

Dünyaca ünlü markalar bir arada… 

Viaport Venezia AVM'de Zara, Colin's, LCW, Saat&Saat, Nike, Adidas, İpekyol, Adil Işık, Network, De-Fact, Koton, FLO, Levis, Polaris, Mavi gibi dünyada ünlü birçok mağaza yer alacak. 

Viaport Venezia AVM adres:

Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı Küçükköy Gaziosmanpaşa İstanbul

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Viaport Venezia AVM 31 Temmuz’da açılıyor
  • 20.07.2015 16:57

Viaport Venezia AVM 31 Temmuz’da açılıyor

Via Properties&Gürsoy Ortak Girişimi ile TEM Otoyolu'nun hemen yanında inşa edil ...