maritbet girişmaritbet
Denizi sevenlere marin stili tasarımlar

Denizi sevenlere marin stili tasarımlar

Ben denizin çocuğuyum, mavi ve deniz bana huzur veriyor diyenlerdenseniz ‘’marin stili’ni barındıran ev tasarımları hakkında tavsiyelermizi kaçırmayın

Marin stili hepimizin bildiği üzere denize ait unsurların moda ve dekorasyondaki yansımalarıdır.

Mavi ve beyazın ayrılmaz iki renk olarak kullanıldığı marin temasında deniz kabukları, balıkçı ağları, çapa, dümen, halat gibi nesneler ilk bakışta dikkatleri çekmektedir.

Eğer yazlık eviniz varsa marin konsepti, ilham alabileceğiniz en önemli dekorasyon stillerinden biri olabilir. Ancak marin temasını kullanmak için illa deniz kenarında bir evinizin olmasına da gerek yok. Bunun için denizi sevmeniz yeterli.

Marin temasını evinize kolayca yansıtmak için birkaç ipucu:

  • Tekstil ürünlerinde mavi - beyaz kombinleri tercih edin. Marin temasına uygun ev tekstil ürünleri sayfasına göz atabilirsiniz.
  • Çerçeve, tablo gibi aksesuarlarda denize ait unsurları barındıranları kullanın. Dilerseniz marin tarzı ürünlerini ev aksesuarları sayfasında bulabilirsiniz.
  • Aydınlatma ürünü olarak beyaz fenerleri kullanın Fener sayfasında evinize marin stilini taşıyacak renk ve tasarımdaki ürünlere göz atabilirsiniz.
  • Mutfakta denizcilik literatürüne girmiş simgelerin yer aldığı ürünleri tercih edin.

Marin tarzı dekorasyon ile evlere denizin iç açıcı etkisini kolayca taşımak için seçtiğim ürünlerden ilham alabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Denizi sevenlere marin stili tasarımlar
  • 17.10.2016 16:30

Denizi sevenlere marin stili tasarımlar

Ben denizin çocuğuyum, mavi ve deniz bana huzur veriyor diyenlerdenseniz ‘’marin ...