maritbet girişmaritbet
Doğu-batı senteziyle taş desenli ev modelleri

Doğu-batı senteziyle taş desenli ev modelleri

‘’Taş gibi’’ evlere sahip olmak isteyenlere taş desenli ev dekorasyon stilini tercih edebilirler.

Hızlı gelişen bir çağdayız her yıl yeni ev dekorasyonu ortaya çıkıyor bazen eskiyi yeniyle karıştırıp yeni yenidünyaların kapıları açılıyor bize modaya uymak, rahatlığı ve görselliği sevenler için evini baştan değiştirmek isteyenler için en iddialı ve en modern bir tasarım olan taş desenli ev dekorasyonu fikirleri sizin için araştırdık.

Son yıllarda ve bu yılda doğal bir hava ve şık bir mekâna sahip olmak isteyenler için mükemmel ve doğru seçim taş desenli dekorasyondur özelliklede oturma odanızda farklı bir hava katacaktır.

Renk seçimini doğru yapın çünkü taş desenli modeller genelde gri renklerdir ve soğuk bir ortam oluşturabilir siz doğru renkleri kullanırsanız sorun ortadan kalkar. Gri renklerin arasına kiremit tonları ve ahşap tonları birlikte kullanıp desenlerle buluşturursanız özgür renk ve desenlerle sıcak bir ortam oluşturursanız ahşap tonlardan kilim motiflerinden de ilham alabilirsiniz evinizin farklı farklı yerlerinde farklı taş motiflerini kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken öncellikle renklerin tonlarının uyumudur. Tv nizin arka planını farklı yapın örneğin salondaki renklerden şöminenizin sağ ve sol taraflarını aynı renkler ve uyum sağlayın. 

Bizim önerimiz gri tonları fazla kullanmayın bunun yerine kiremit tonları ahşabın tonlar, beyaz ve krem rengini bu tonların arasında kullanırsanız görsellikte çok güzel modern ve havalı bir ortama kavuşursunuz. Evinizin ve sizin havanız değişir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Doğu-batı senteziyle taş desenli ev modelleri
  • 26.10.2016 12:52

Doğu-batı senteziyle taş desenli ev modelleri

‘’Taş gibi’’ evlere sahip olmak isteyenlere taş desenli ev dekorasyon stilini te ...