maritbet girişmaritbet
Evler küçüldü, mobilyalar farklılaştı!

Evler küçüldü, mobilyalar farklılaştı!

MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, konut türlerinin farklılaşmasıyla mobilya alışkanlıklarının değiştiğini söyledi.

Sürekli değişen yaşam standartları ve kentsel dönüşüm projeleri, çalışan bireylerin iş tempolarıyla birleşince evlerde geçirilen süreler de kısalmaya başladı. Bununla beraber çekirdek aile yapısının artmasıyla evlerde ihtiyaç duyulan oda sayıları da azaldı.

Küçülen metrekare ölçüleriyle beraber evlerdeki mobilyalarda da değişim kaçınılmaz oluyor. Klasik mobilyalarla döşenmiş evlerde büyüyen bir nesil artık modern ve minimal çizgileri tercih ediyor.

Klasik mobilyalardan minimal mobilyaya geçiş sürecinde, değişime ayak uyduran ve gelişmeleri yakından takip eden MODOKO, bünyesinde yer alan 350 farklı mobilya mağazasıyla dar alanlara geniş çözümler sunuyor. MODOKO'da yer alan firmalar sundukları ücretsiz mimari danışmanlık hizmetleri ile de yaşam alanlarını kişiselleştirerek daha aktif ve renkli seçenekleri de mobilya severlere sunuyor.

Konuyla ilgili MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Etem Özçelik “Yenilenen yaşam alanları değişimi doğal bir süreç içerisinde mobilya severlere sundu. Biz deneyimli mobilya üreticileri olarak, ziyaretçilerimizin ihtiyaçlarına 360° çözümler sunarak hizmet anlayışımızı genişletmeye devam ediyoruz. Sunduğumuz hizmetler sadece mobilya üretmek ve bunları müşteriye satmak olmadı, keza MODOKO gibi bir kooperatif her daim sahip olduğu mobilya ustası zanaatkârları ile mobilyayı bir eşyadan çok yaşamın bir paydaşı olarak gördü. Bizler zanaatkâr kimliğimizin bizlere sunduğu yeteneği ürettiğimiz mobilyaları yıllar boyunca ziyaretçilerimiz ile onların istek ve beklentilerine uyarladık.  Yenilenen konut m² ölçüleri ile evlerde yaşanan revizyona biz mobilya sanatkârları da ayak uydurduk. Bu anlamda ziyaretçilerimizin hayalledikleri yaşam alanlarını onlara sunmak, bizler için işimizin sağlaması oluyor.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evler küçüldü, mobilyalar farklılaştı!
  • 07.11.2016 16:36

Evler küçüldü, mobilyalar farklılaştı!

MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, konut türlerinin farklılaşmasıyla mo ...

Modoko 2013 yılında yeni tasarımlarıyla özel mekânlarınızın vazgeçilmezi olacak!
  • 07.11.2012 15:48

Modoko 2013 yılında yeni tasarımlarıyla özel mekânlarınızın vazgeçilmezi olacak!

Mobilyanın Başkenti Modoko, tarzınızı ihtiyacınızla bütünleştirerek yaşamınıza d ...