maritbet girişmaritbet
Evlerimizin yeni üyesi lambaderler!

Evlerimizin yeni üyesi lambaderler!

Evlere, yaşam alanlarına modern, şık bir hava katmak için son yıllarda lambader tasarımları da ön plana çıkmaya başladı.

Her zevke her alana uyum sağlayabilen birbirinden farklı lambader modelleri tasarımlarıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Ev dekorasyonunda gerek iç mimarlar, gerekse bireyler tarafından evin hemen her köşesinde sıklıkla tercih ediliyorlar. 

Birbirinden renkli, çeşit çeşit, kimi zaman ilginç lambader modelleri; bulundukları ortamda farklı bir ambiyans oluşturuyor. İç mekan dekorasyonuna katkılarının yanında, tepeden inen lambalara oranla gözünüzü çok daha az yorarlar. Tabii ki bunun için lambaderlerin arkanızda yada yanınızda kalacak şekilde konumlandırılması önemlidir. Böylece ışık doğrudan gözümüze gelmeden ortamı aydınlatacağı için daha az yorgunluk ve baş ağrısı yapacaktır.

lambader

Lambader modelleri ve kullanım alanları

•    Lambaderleri, oturma odası, mutfak, yatak odası ya da diğer bütün odalarda kullanabilirsiniz.

•    Oturma odasında; koltuk takımınızın yanında ya da arkasında, tekli koltuğun yanında, boş bir köşede yanında bir sehpa ile ya da televizyonun bulunduğu duvarın iki köşesinde kullanabilirsiniz.

•    Yatak odasında; yatağınız baş tarafındaki duvarın iki köşesinde, karşı duvarın köşelerinde ya da tekli koltuğunuz varsa onun yanında kullanabilirsiniz.

•    Diğer odalarda da uygun olacağını düşündüğünüz bir köşede kullanabilirsiniz.

lambader

Lambaderlerde renk uyumunu yakalamak

•    Oturma odasında az kullandığınız renkler ile lambaderleri aynı renkte seçerek renk uyumunu sağlayabilirsiniz. Örneğin; perde, halı ya da kırlentlerin renginde lambader modelitercih edebilirsiniz. 

•    Yatak odasında yine aynı şekilde az olan renklerde lambader seçerek, ortamda bir ahenk yakalayabilirsiniz. Yatak odasında yeşil, mor ve açık mavinin sizi rahatlatacağını göz önünde tutarak lambader modeli tercih edebilirsiniz.

•    Diğer odalarda, odanın renk yoğunluğuna göre tercih yapmak doğru olacaktır. Ama sakinlik isteyenler için rahatlatıcı renkler olan yeşil, mor, pembe ve açık mavi lambader modelleri,heyecan isteyenler sıcak renkler olan için sarı, kırmızı ve turuncu lambader modelleri ya da bunlara ek olarak nötr renkler olan siyah, gri ve beyaz renklerde lambader modellerini tercih edebilirsiniz.

•    Sadece aynı renkte iki lambader kullanarak da renk uyumunu sağlayabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evlerimizin yeni üyesi lambaderler!
  • 17.10.2016 09:26

Evlerimizin yeni üyesi lambaderler!

Evlere, yaşam alanlarına modern, şık bir hava katmak için son yıllarda lambader ...