maritbet girişmaritbet
Gaggenau'dan havalandırma serisine 3 yeni model

Gaggenau'dan havalandırma serisine 3 yeni model

Gaggenau havalandırma serisine 3 yeni model daha ekledi

Gaggenau, çeşitli dizayn ve genişliklere sahip, modern mutfak ve daire tasarımlarının olmazsa olmazı üç yeni havalandırma modelini piyasaya sürdü. 200 havalandırma serisinin yeni modelleri kenar emme yağ filtreli AW 250, AI 240, AW 240/241 ile AI/AW 230 ada ve duvar tipi davlumbazlar, yüksek performansları ve verimlilikleriyle göze çarpıyor

Lüks mutfak aletlerinde “Farkın adı” Gaggenau, çeşitli tasarım ve genişliklere sahip üç yeni havalandırma modeli ile 200 havalandırma serisinin yelpazesini genişletiyor. Yeni tasarlanan kenar emme yağ filtreli AW 250, AI 240, AW 240/241 ile AI/AW 230 ada ve duvar tipi davlumbazlar, yüksek performansları ve verimlilikleriyle göze çarpıyor. Son derece kolay kurulan ve kolaylıkla  kullanılabilen Gaggenau 200 havalandırma serisi zevke ve mutfak dizaynına göre Gaggenau'nun tüm ocakları ve diğer ürünleri ile kombine edilebilen büyük bir model yelpazesine sahip.

Geleneksel havalandırma çözümleri uzmanı Gaggenau, en yeni teknoloji ile üstün işlevselliği bir araya getiriyor. 200 havalandırma serisi, klasik kutu ve merdiven şeklindeki davlumbazlar veya eğik davlumbazlar olmak üzere, çeşitli dizayn seçenekleri sunuyor. Seri, bunun ötesinde, coanda etkili AI/AW 280/281 ada ve duvar tipi davlumbazlar ile AH 900/AH 250/AF 280 yassı davlumbazları da kapsıyor. Seri, Vario 200 serisi pişirme cihazlarıyla ideal bir kombinasyonu oluşturan bir tekne havalandırması ile tamamlanıyor.
 Konfor ve yüksek işlevsellik
Kolay ve sezgisel olarak kullanılabilen yeni ada ve duvar tipi davlumbazların bakımları da çok kolay. Tüm fonksiyonlar, sensör tuşları üzerinden etkinleştirilebiliyor. Yeni filtre teknolojisi, yağların güvenilir bir şekilde filtrede kalmasını sağlıyor. Alt yüzleri tamamen paslanmaz çelik malzemeye sahip kenar emme yağ filtreleri, kolayca sökülüp, bulaşık makinesinde rahatça yıkanabiliyor. Yemek buharı, etkin bir şekilde emiliyor. Aktif karbonlu ve çok seyrek değiştirilmesi gereken, bacanın üzerine oturtulabilen bir hava dolaşımı modülü de yenilikler arasında yer alıyor. Bu modül sayesinde, kokular, % 95 oranında azaltılabiliyor. Modülün gücü, ihtiyaca göre üç kademeli olarak ayarlanabilirken, ek olarak seçilebilen bir yoğun kademe, on dakika sonra daha önce seçilen güç kademesine geri dönüyor. Modül, tamamen pişirilen yemeğe yoğunlaşılabilmesi amacıyla, otomatik çalışma modunda da kullanılabiliyor. Havalandırma sistemi, otomatik çalışma modunda, gücü, oluşan yemek buharına göre otomatik olarak kontrol ediyor. Ocağı optimum düzeyde aydınlatan LED ışığı, modül açılıp, kapatılırken, yumuşakça azalıp, çoğalıyor. LED ışığı, istendiğinde, elle de kısılabiliyor.
 Kolay projelendirme ve kurulum
200 havalandırma serisine ait AW 250, AI 240, AW 240/241 ve AI/AW 230 havalandırma modelleri, entegre bir fan, basit montaj ve teslimat kapsamında bulunan standart bir baca sayesinde, kolayca projelendirilip, kurulabiliyor. Her türlü havalandırmayı, sadece birkaç el hareketiyle atık hava çözümünden, hava dolaşımı çözümüne dönüştürme işini, bacanın üzerine oturtulan bir hava dolaşım modülü üstleniyor. Bu özellik sayesinde, bir atık hava borusunun kullanılmasına gerek kalmıyor. Gaggenau havalandırma cihazları 200 serisi, en yeni teknoloji ve püristik dizaynları ile işlevsellik ve estetiğe yepyeni ölçütler getiriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gaggenau, İzmir İstinye Park AVM'de mağaza açtı!
  • 22.03.2022 08:39

Gaggenau, İzmir İstinye Park AVM'de mağaza açtı!

Gaggenau, İstinye Park İzmir AVM'de mağaza açtı. ...

Gaggenau, Bodrum Mutfak'ın tasarımlarıyla buluşuyor
  • 01.01.2022 11:05

Gaggenau, Bodrum Mutfak'ın tasarımlarıyla buluşuyor

Gaggenau’nun Bodrum’daki ilk yetkili acentası olan Bodrum Mutfak Mobilya, seçkin ...

Gaggenau'dan hafızalı espresso kahve makinesi!
  • 05.03.2021 17:20

Gaggenau'dan hafızalı espresso kahve makinesi!

Gaggenau tarafından tasarlanan ve sekiz kahve tercihini hafızaya kaydeden 400 se ...

Gaggenau, Vario 400 serisi tezgâh aspiratörünü tanıttı
  • 01.03.2021 17:19

Gaggenau, Vario 400 serisi tezgâh aspiratörünü tanıttı

1683’ten bu yana titiz bir el işçiliği ile lüks mutfak aletleri markası Gaggenau ...

Gaggenau çamaşır makineleriyle farkı hissedin!
  • 29.11.2020 07:15

Gaggenau çamaşır makineleriyle farkı hissedin!

Mükemmel çamaşır yıkama sistemleri söz konusu olduğunda Gaggenau çamaşır makines ...