maritbet girişmaritbet
Gri salonunuzu uyumlu renk tonları ile güzelleştiriyoruz

Gri salonunuzu uyumlu renk tonları ile güzelleştiriyoruz

Sönük duran duvarlarıyla salonunuzda gri hayatı yaşamak istemiyorsanız gri ile uyum içinde olacak renk uyumlarını sizin için derledik.

Gri rengin hakim olduğu bir salonunuz varsa ya da hiçbir zaman demode olmayan bu renk ile bir salon kurgulamak istiyorsanız bize kulak verin.

Gri salona en uygun renk alternatifleri oldukça cömert bir skala sunuyor. Salon dekorasyonunda renk trendleri sürekli değişse de gri, zamansız bir renk olarak karşımızda duruyor. Üstelik pek çok renk ile kombin yapılması nedeniyle moda olan renklerle gri rengi kullanmanız mümkün. Salonunuza gri hakim ise ya da gri bir salon kurgulamak istiyorsanız, pek çok renk ile salonunuzun dekorasyonunu canlı tutabilirsiniz. Nötr bir renk olan griyi parlak renklerle canlandırabilirsiniz. Ayrıca grinin tonlarıyla bir salon oluşturabilir, canlı renkleri küçük ayrıntılarda kullanabilirsiniz.

Küçük ayrıntılarla şık salonlar oluşturun 

Gri, hemen her tarzda ve istediğiniz atmosferde kullanmak için oldukça ideal bir renktir. Gri tonlarıyla bir kontrast oluşturma imkanı elde edebilirsiniz. İster modern ister klasik bir salonda kullanabileceğiniz gri ile kombin edeceğiniz renkleri küçük ayrıntılar da kullanarak şık salonlar meydana getirebilirsiniz.

Gri salona en uygun renk alternatifleri ise oldukça cömert seçenekler sunuyor. Gri salona en uygun renk alternatifleri arasında fuşya, mor, kırmızı, gülkurusu, bakır, yeşil, mavi, altın ve sarının her tonunu kullanabilirsiniz. Ayrıca salonunuzda griyi kombinleyeceğiniz renkler arasında siyah ve beyaz da mükemmel alternatifler arasında.

‘Gri salona en uygun renk alternatifleri'ne karar verirken salonunuzdaki gri hakimiyetini yok etmemeye özen gösterin. Gri ile birlikte kullanacağınız renkleri, kanepenin üzerindeki yastıklarda, aydınlatma unsurlarında, aksesuarlarda ya da  duvar dekorasyon fikirleri gibi daha küçük ayrıntılarda kullanmalısınız. Böylelikle salonunuzun tarzı ne olursa olsun, salonunuzun şıklığından ödün vermemiş olursunuz. Gri salona en uygun renk alternatifleri ararken size ilham verecek örnekleri, dekorasyon fikirleri konusunda öneriler sağlayacak fikirleri karşınıza getiriyoruz. Gri salona en uygun renk alternatifleri ararken, örnekler işinize yarayacaktır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gri salonunuzu uyumlu renk tonları ile güzelleştiriyoruz
  • 18.10.2016 15:21

Gri salonunuzu uyumlu renk tonları ile güzelleştiriyoruz

Sönük duran duvarlarıyla salonunuzda gri hayatı yaşamak istemiyorsanız gri ile u ...