maritbet girişmaritbet
Grinin tonlarında banyo tasarım modelleri

Grinin tonlarında banyo tasarım modelleri

Grinin çeşitli tonlarının hâkim olduğu banyo ve lavabo tasarım modelleri gözlerinizi kamaştıracak.

Yaklaşık 6 metrekarelik banyoda, yumuşak gri rengin hâkim olduğu karolar ve dolaplar ile son derece modern ve yalın bir banyo tasarlanmış. Banyoda gri zarafeti, banyo dekorasyon fikirleri konusunda ilham verecek.

Banyoda gri zarafeti ile eşsiz bir rahatlama alanı oluşturulmuş. Banyo dekorasyon fikirleri konusunda önerilere ihtiyacınız varsa, yaklaşık 6 metrekarelik alanda nasıl bir banyo kurgulandığına göz atarak ilham alabilirsiniz. Küçük bir pencereye sahip banyonun aydınlık ve ferah görünümü için beyaz ve yumuşak gri geçişler kullanılmış. Koyu gri seramik parke zeminin tercih edildiği banyonun duvarlarında ise üç farklı doğal taş tercih edilmiş. Küvet ve küvetin büyük duvarında çini seramikler, küvetin yan duvarlarında sırlı granit, banyo dolap ve aynanın arasında ise kibrit desenli karolara yer verilmiş. Aydınlık ve gri rengin yumuşaklığı nedeniyle üç farklı doğal taş, bir karmaşa oluşturmamış, tam aksine ferah ve aydınlık görünüme katkı sağlamış.

Küvet yekpare bir cam kapı ile kapanmayarak, yarım cam duvar ile bütünleştirilmiş. Duvardan duvara olan ölçüden biraz daha küçük seçilen küvetin hemen yanında geniş bir oturma alanı oluşturulmuş. Küvetin olduğu duvarda ise mermerden basit bir raf ile şampuanlara yer açılmış. Duş bölümünün yan duvarında havluların yerleştirilmesi için tel raf kurgulanmış. Böylelikle modern ve yalın bir banyo tasarlanmış.

Banyoda gri zarafeti, dolaplar ile devam ettirilmiş. Gri dolaplar, aynalı dolap ve hemen yanındaki iki aplik ile oldukça şık bir izlenim bırakmış. Banyoda kullanılan armatürler ile de şık ve çarpıcı bir seçim yapılmış. Asma klozet ise gri banyo dolabının hemen karşısında konumlandırılmış.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Grinin tonlarında banyo tasarım modelleri
  • 20.12.2016 13:45

Grinin tonlarında banyo tasarım modelleri

Grinin çeşitli tonlarının hâkim olduğu banyo ve lavabo tasarım modelleri gözleri ...