maritbet girişmaritbet
Kediniz için evde yaşam alanı açan dekorasyon modelleri

Kediniz için evde yaşam alanı açan dekorasyon modelleri

Evdeki imkanlarla sevgili dostunuz kedinize mükemmel bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz.

Kedi dostu dekorasyon yaparak, minik dostunuza harika bir yaşam alanı sunabilirsiniz. Kediler ne sever? İşte bu kedi dostu dekorasyon, bu sorunun en güzel yanıtlarını veriyor.

Kedi dostu dekorasyon ile sevimli dostunuzu şımartabilirsiniz. Kediler ne sever? Tırmanmayı, kutuların içine girmeyi… Minik dostunuz için yaşam alanına birkaç küçük dokunuşla harika bir kedi dostu dekorasyon yapmak mümkün. Kedi dostu dekorasyona sahip bu şirin yaşam alanı, kedilerin rüyasını süsleyecek denli eğlenceli…

kedili ev

Ev sahibi, öncelikle duvarları kullanarak harika bir oyun alanı kurgulamış. TV ünitesinden yola çıkarak, kedisi için eğlenceli bir yol hazırlamış. TV ünitesi, basamaklar oluşturacak şekilde dolaplarla kurgulanmış. Ünitenin sol tarafındaki kırmızı kapaklı dolaplarla aynı zamanda depolama ihtiyacını da karşılamış. Hemen üzerine ise cam kapaklı raflar harika bir sergileme alanı olarak kullanılmış. Sevimli kedinin ünitenin basamaklarına ulaşması ise yüksek bir tırmalama direği ile çözülmüş.

kedili ev

Kedinin tırmalama direğinden sonraki dolapları kullanarak dolaşması, duvarda kullanılan kutu ve raflarla devam ettirilmiş. Özellikle eğim katılarak kullanılan raflar, minik dost için son derece keyifli.

Kedi dostu ev sahibi hem kendi konforu hem de sevimli arkadaşı için eğlenceli bir mekân elde etmiş. Duvarda dolaşımını sağlayarak eğlenceli bir parkur hazırlanmış. Kedi dostu dekorasyon ile siz de ilham alabilirsiniz. Birkaç kutu ve birkaç raf ile, yaşam alanlarınızda minik dostunuzun şımartabilir, eğlenceli bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. İşte karşınızda kedi dostu dekorasyon ile eğlenceli ve farklı bir yaşam alanı…

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kediniz için evde yaşam alanı açan dekorasyon modelleri
  • 27.10.2016 12:41

Kediniz için evde yaşam alanı açan dekorasyon modelleri

Evdeki imkanlarla sevgili dostunuz kedinize mükemmel bir yaşam alanı oluşturabil ...