maritbet girişmaritbet
Kendi kulpunu kendin yap!

Kendi kulpunu kendin yap!

Hayal gücünüz ile el becerinizi birleştirin ve birbirinden zarif, kullanışlı çekmece, dolap, komodin kulplarına sahip olun.

Çekmece kulpları ile en basit bir dolabı bile muhteşem bir hale getirebilirsiniz. Dolap ve komodinler sizin de yapabileceğiniz basit kulplar ile bir sanat eserine dönüşebilir!

Çekmece kulpları mobilyaların kişiliğini baştan aşağı değiştirebilir. Basit bir dolabı sadece kulplarını değiştirerek çok özel bir mobilya haline getirebilirsiniz. Malzeme konusunda kendinizi sınırlamayın. Aslında tuhafiyeden, oyuncakçıdan ya da nalburdan alabileceğiniz farklı malzemelerle kendi dekoratif çekmece kulpları yapmanız mümkün. Boncuklar, oyuncaklar, kapı numaraları, kalın ipler… 

dekoratif kulplar

Sınırsız hayal gücüyle kendin yap projeleri ile mobilyanızı küçük dokunuşlarla kişiselleştirebilirsiniz. Salondan çocuk odasına, yatak odasından antreye dek tüm yaşam alanlarında kullanılan mobilyalara farklı dokunuşlar yapabilirsiniz. Hatta var olan çekmece kulplarını boyayarak da mobilyalarınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz. 

Dekoratif çekmece kulplarını boyamaya karar verdiyseniz, her birini farklı renklerle boyamayı da düşünebilirsiniz. Dekorasyon fikirleri ile mobilyaları düşük bir bütçeyle yenilemek son derece keyifli.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kendi kulpunu kendin yap!
  • 24.10.2016 14:07

Kendi kulpunu kendin yap!

Hayal gücünüz ile el becerinizi birleştirin ve birbirinden zarif, kullanışlı çek ...