maritbet girişmaritbet
Koleksiyon, Almanya’nın En İyi 100 Listesinde yer aldı!

Koleksiyon, Almanya’nın En İyi 100 Listesinde yer aldı!

Koleksiyon'un Boccaporta çalışması, En İyi 100 Ürün listesinde yer alan tek Türk markası oldu.

Finanstan eğitime kadar çok sayıda sektöre özel, yarının çalışma kültürünü şekillendirecek tasarımlar sunan Koleksiyon, ‘Self-Organised Workplace / Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı' teması altında sunduğu ürünlerle dünyanın farklı bölgelerinde başarılar elde etmeye devam ediyor. 

Daha önce AIT 2016'da "Innovation Award" ile ödüllendirilen oturma ve çalışma ünitesi Boccaporto, bu sefer Almanya'da çıkarılan Dasbüro isimli yayın tarafından en iyi ofis ve çalışma kültürüne yönelik elektronik aletlerden mobilyaya 100 ürünün yer aldığı listeye seçildi. Boccaporto, bu listeye giren tek Türk markası olma başarısı gösterdi. 

Ses geçirmeyen özel dış yüzey

Métrica imzası taşıyan Boccaporto, açık alanlara yönelik geliştirilmiş bir oturma ve çalışma ünitesi olarak öne çıkıyor. Çevre ile iletişimi çalışmak için ideal düzeye taşıyan Boccaporto, tek kişilik tipinin yanı sıra ve 3 kişiye kadar kullanıcıyı ağırlayabilen iki farklı modele sahip. Ses geçirmeyen özel dış yüzeyi sayesinde mekan içinde mekan yaratarak ortak çalışma alanlarında ihtiyaç duyulan bireysel konsantrasyonun güçlendirilmesini sağlayıp yeni nesil çalışma ortamlarının ihtiyaçlarını doğrudan karşılıyor. 

Boccaporto, aynı zamanda iç bölümünde kullanılan LED aydınlatma, enerji ve güç donanımı sayesinde kütüphane, havaalanı gibi kalabalık alanlarda çalışmak için uygun ortamı kullanıcısına sağlıyor. Son merkez mağazasını Almanya'nın Düsseldorf şehrinde açan Koleksiyon, yurt içinde 12, yurt dışında ise 15 ülkede 25 mağazasıyla hizmet veriyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koleksiyon, Almanya’nın En İyi 100 Listesinde yer aldı!
  • 03.04.2017 10:58

Koleksiyon, Almanya’nın En İyi 100 Listesinde yer aldı!

Koleksiyon'un Boccaporta çalışması, En İyi 100 Ürün listesinde yer alan tek Türk ...