maritbet girişmaritbet
Küçük odalar için büyük fikirler

Küçük odalar için büyük fikirler

Yatak odanız küçük hayalleriniz büyükse sizi buraya alalım…

Küçük yatak odalarına tasarım fikirleri sunuyoruz. Küçük yatak odanızı daha fonksiyonel bir hale getirmek istiyorsanız bu konu tam size göre. Küçük metrekare yatak odalarının konforlu, kullanışlı hale getirmek hiç de kolay olmayabilir. Ancak minimum alanlarda maksimum konfor sağlamak imkansız değil.

Küçük alanların daha geniş görünmesini sağlamak için duvar rengi ve aydınlatmayla işe başlayabilirsiniz. Duvarlarda kullanacağınız açık ve parlak renkler, alanın daha geniş algılanmasına yardımcı olur. 
Duvarların tek bir kanadında duvar kağıdı da kullanabilirsiniz: Yatayda uzanan geometrik duvar kağıtları… Mobilyalar ise odaya uygun seçilmeli. Örneğin mobilyaları yatağa entegre etmek iyi bir çözüm. 

Yatak odanızda vazgeçmek istemediğiniz televizyon ya da bilgisayarınız için de yine mobilyalara uyarlayabilirsiniz. Ama odanızın ferah olmasını istiyorsanız “az eşya” konusunda titizlik göstermenizi tavsiye ederiz. Kalabalık oda, küçük alanları daha da karmaşık bir hale getirebilir. Duvara asacağınız tabloların ölçüsünü dik formlarda edinmeniz de odanızın daha genişlemesini sağlayacak unsurlar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Küçük yatak odasından büyük bir alan elde etmek
  • 16.12.2016 14:14

Küçük yatak odasından büyük bir alan elde etmek

Küçük bir yatak odasına sahipseniz endişe etmenize gerek yok. Küçük odalardan b ...

Küçük odalar için büyük fikirler
  • 16.10.2016 20:12

Küçük odalar için büyük fikirler

Yatak odanız küçük hayalleriniz büyükse sizi buraya alalım… ...