maritbet girişmaritbet
Pierre Cardin mobilyada da büyüyecek

Pierre Cardin mobilyada da büyüyecek

Pierre Cardin’in Türkiye’de mobilya kategorisindeki yeni lisansörü BYM Mobilya oldu

Aydınlı Grup ana lisansörlüğünde 16 yıldır 7 ülkede tüketicilerle buluşan Pierre Cardin'in iki yıl önce girdiği mobilya grubundaki üretim ve satış faaliyetlerini bundan böyle BYM Mobilya yürütecek.
Pierre Cardin gibi tüm dünyada bilinen ve tercih edilen bir markanın mobilya alt lisansörü olmaktan mutluluk duyduklarını belirten BYM Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriya Bayam, “Aydınlı Grup'la yaptığımız lisans anlaşmasıyla bundan böyle Pierre Cardin Mobilia ürünlerini üretip tüketicilerin beğenisine sunacağız.

Mağazalaşmaya ağırlık vererek bugün Türkiye'de 6, yurtdışında 3 olan mağaza sayımızı bir ay içinde 19'a çıkaracağız. Dekorasyonları devam eden Ankara'daki ikinci, Samsun, Bursa ve Kayseri'deki ilk mağazalarımız ile Rusya'da 2, Irak, Suriye, Belarus ve Almanya'da birer mağazamızı bir ay içinde hizmete açacağız. Şu anda Ankara, İstanbul, Gaziantep, Eskişehir ve Rize'de, yurtdışında ise Makedonya, Azerbaycan ve Cezayir'de mağazalarımız var. 2010'da yurtiçi ve yurtdışında toplam 30 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.
Pierre Cardin Mobilia mağazalarının tümünün konsept mağazalar olduğunu ifade eden Bayam, “Konsept mağazalarımız yaklaşık 1500 m2 büyüklüğünde. Her mağazada ortalama 10 kişi çalışıyor. Buna göre bir ay içinde yurtiçi ve yurtdışında açacağımız 10 yeni mağaza ile yalnızca perakende tarafında 100 kişiye istihdam sağlayacağız” diye konuştu.

100 yakın ürün
Pierre Cardin Mobilia'nın ürün gamında yatak odasından yemek odasına, koltuk takımlarından sehpalara, çocuk odasından aksesuara 100'e yakın ürün bulunduğunu ifade eden Zekeriya Bayam, şöyle devam etti:
“Nano teknolojik ürünler üretiyoruz. Ürünlerimizin tümü doğal malzemeden; kesinlikle yapay malzeme kullanmıyoruz. Tutkalından boyasına, kullandığımız tüm malzemeler anti bakteriyel ve anti kanserojen. Mobilyalarımız el üretimi olduğundan her biri özel tasarlanıyor ve sınırlı sayıda üretiliyor.”
 
Ödüllü mobilyalar
Mobilyacılık sektöründe 46 yıldır faaliyet gösteren Ankara merkezli BYM Mobilya, Pierre Cardin Mobilia markalı ürünleri Şubat ayında düzenlenen İMOB İstanbul Moda Fuarı'nda da sergiledi. Pierre Cardin Mobilia, İMOB'da toplam 5 kategoride düzenlenen yarışmada, sıra dışı tasarımıyla beğeni toplayan Uzay Yemek Odası ve TV ünitesi ile çifte ödül kazandı.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz