maritbet girişmaritbet
Siyah banyo modellerinde son trendi yakalayın

Siyah banyo modellerinde son trendi yakalayın

Banyo dekorasyonunda, farklı bir dizayn oluşturmak için siyah rengi tercih ederek evinizde farklı bir hava yakalayabilirsiniz.

Siyah banyo modelleri, farklı, çarpıcı ve dramatik bir etki oluşturuyor. Banyonuzda klasik çizgilerden uzak bir şekilde kurgulamak isterseniz, siyah renk tam size göre olabilir. Böylelikle banyonuz hem farklı bir görünüme kavuşacak hem de son derece dramatik bir etkiye sahip olacaktır.

Günümüzde vitrifiye konusunda pek çok stile uygun ürünler sunuyor. Ayrıca duvar ve zemin karolarında siyah rengi kullanacağınız ürünlere de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Siyahın hakim olduğu banyonuzda ikinci renk olarak beyaz, kırmızı, altın ya da gri renklerini kullanabilirsiniz. Hatta üçüncü bir renk ile güçlü vurguları banyonuzda değerlendirebilirsiniz. Örneğin siyah-beyaz bir banyoda, küçük ayrıntıları kırmızı renk ile güçlendirebilirsiniz.

Banyonuzun ihtiyacını ve kapasitesini iyi bilin

Siyah banyo modelleri ararken öncelikle banyonuzun ihtiyaçlarını gözden geçirmelisiniz. Metrekaresine uygun şekilde zemin ve duvar karolarını seçmeden önce vitrifiye örneklerine karar vermelisiniz. Eğer vitrifiyeler sade çizgilere sahip olacaksa, karolarda desen kullanabilirsiniz. Ayrıca banyonuzda ışıltılı bir görünüm vermek istiyorsanız, parlak ve simli karolar hoşunuza gidecektir. Siyah banyo modelleri ararken, temizlik konusunda takılıyorsanız, içleri beyaz küvet ve lavabolar tercih edebilirsiniz. Böylelikle temizliği konusunda içiniz rahat olur.
Siyah banyo modelleri konusunda seçimlerinizi yaptıktan sonra aksesuarları da unutmayın. Örneğin mumlar, vazo ve bitkiler siyah banyonuzda daha da şık duracaktır. Aydınlatma unsurları da siyah banyolarda etkileyici bir hava oluşturacaktır.

Banyonuzun görünümünü değiştirmek, farklı bir banyo sahibi olmak istiyorsanız size birbirinden şık siyah banyo modelleri sunuyoruz. Banyo dekorasyon fikirleri konusunda ilham alabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evinizi renklendirecek banyo tasarımları
  • 23.11.2016 14:18

Evinizi renklendirecek banyo tasarımları

Klasik banyo tasarımlarından sıkılanlar için birbirinden canlı renklerle dekore ...

Kale Banyo ile değişime evinizin banyosundan başlayın
  • 24.05.2021 11:51

Kale Banyo ile değişime evinizin banyosundan başlayın

Kale Banyo; tarzınızı yansıtan, estetik ve kullanışlı banyo mobilyalarını ücrets ...

Ege ve Akdeniz banyosunu, Marmara balkonunu yeniliyor
  • 23.05.2021 08:00

Ege ve Akdeniz banyosunu, Marmara balkonunu yeniliyor

Nalburdayim.com’un verilerine göre, turizm sezonuna hazırlanan Ege ve Akdeniz’de ...

Creavit, banyolarda alışılagelmiş renklerin dışına çıkarıyor
  • 24.07.2017 16:15

Creavit, banyolarda alışılagelmiş renklerin dışına çıkarıyor

Creavit, tasarım bakış açısını bu sefer de rengarenk lavabo ve klozetler ile tük ...