maritbet girişmaritbet
Siyahı böyle daha çok seveceksiniz!

Siyahı böyle daha çok seveceksiniz!

Siyahın hakim olduğu eşya ve mobilyalarınızla uyumlu ev dekorasyon stilleri sizlerle…

Siyah mobilya kullanarak yaşam alanlarını zarif ve şık bir hale getirebilirsiniz. Özellikle salonlarda siyah mobilya kullanmak zor bir tercih olabilir. Ancak doğru dekorasyon fikirleri ile siyahın zarafetini kullanabilirsiniz. Eğer salonda aydınlık bir his elde etmek istiyorsanız, siyah mobilyalardan uzak durmanızı tavsiye ederiz. Her ne kadar siyah mobilyaları aydınlık renklerle de kullansanız, açık renklerin sağladığı aydınlık hissini elde etmeniz çok mümkün değil.

siyah mobilya dekorasyonu

Oturma düzeninde siyah mobilya tercih ettiğiniz zaman, diğer mobilyaların yanı sıra duvar rengi seçimi de son derece önemlidir. Siyah mobilyalar için parlak ve yumuşak renkleri kullanabilirsiniz. Eğer modern bir salon elde etmek isterseniz duvarın bir kanadını mat siyah renge boyayabilirsiniz. Siyah mobilyalar için parlak floresan renkler kullanarak da modern bir stil yakalayabilirsiniz. Örneğin turuncu ve sarı, siyah mobilyalar ile birlikte kullandığınızda ön plana çıkacaktır. Ayrıca beyaz ve kırmızı renklerle bir zıtlık yaratmanız da mümkün.

siyah mobilya dekorasyonu

Oturma grubunda renkli yastıklar kullanarak siyah rengi kırarak sofistike bir görüntü elde edebilirsiniz.

Kullandığınız ev tekstilleriyle birlikte aydınlatma ve aksesuarlarda gümüş ve altın renklerinin açık tonları siyah mobilyalarınızda harika duracaktır.

Siyah mobilyalar için dekorasyon önerileri arayanların karşısına pek çok örnek getiriyoruz. Perde ve renk uygulamalarından aydınlatma, halı ve aksesuarlara dek ilham alabilirsiniz.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Siyahı böyle daha çok seveceksiniz!
  • 24.10.2016 14:15

Siyahı böyle daha çok seveceksiniz!

Siyahın hakim olduğu eşya ve mobilyalarınızla uyumlu ev dekorasyon stilleri sizl ...