maritbet girişmaritbet
Zehnder Havlupan ile verimli kullanım!

Zehnder Havlupan ile verimli kullanım!

Zehnder Havlupan, dikkat çekici özellikleriyle hem bakteri oluşmasını engelliyor hem de çevreyi koruyor.

Zehnder Grup'un yeni tasarımı Havlupan estetik görüntüsü, çevreyi koruması ve kolay temizlenebilmesi ile oteller ve banyolarınız için kullanışlı.

Banyonuzda Kullanacağınız Zehnder Havlupan ile Çevreyi Korumaya Yardım Edebilirsiniz

Bir havlupan ile doğayı korumanın mümkün olduğunu hiç düşünmüş müydünüz? Zehnder'in tasarım ve fonksiyonelliği bir arada sunduğu yenilikçi radyatörleri ile hem enerji tasarrufu sağlamış olacak hem de daha geç sürede yıkanan havlular sayesinde su kaynaklarını boş yere tüketmemiş olacaksınız.
Avrupa'nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye'ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup'un benzersiz havlu radyatörleri, banyolarda harika bir ambiyans yaratırken, dikkat çekici özellikleri ile de işlevselliğini konuşturuyor. Estetik tasarımlarıyla olduğu kadar avantajlarıyla da göz dolduran Zehnder havlupanlar, banyolara farklılık katıyor.

Oteller için verimli kullanım!

Otellerde her gün saatlerce çalışan çamaşır makineleri ile su kaynaklarının nasıl tüketildiğini hiç düşünmüş müydünüz? Zehnder havlupanlar, otellerdeki yoğun sirkülasyona da ayak uydurarak verimlilik konusunu ön plana taşıyor. Fonksiyonelliği arttırılırken ısı veriminin de istenen değerlerde kalması sağlamak için tasarlanıyor ve bu sayede enerji tasarrufu sağlıyor. Aynı miktarda enerjiyi daha verimli şekilde kullanan havlupanlar, kolay temizlenebilme özelliği ile her anlamda rahatlık sunuyor.


Zehnder havlupan ile sular boşa gitmesin!

Zehnder'in fonksiyonelliğinden ödün vermeyen havlupanları, havluların kolayca kurumasını sağlıyor. Bu şekilde çabuk kuruyan havlular daha geç kirleniyor ve özellikle kış aylarında normalde olduğundan daha çok kullanım olanağı sunarak hemen makineye atılıp yıkanmasının önüne geçiyor. Havluların daha uzun süre kullanılması gereksiz yıkamaların ve bu şekilde su kaynaklarının gereksiz yere tüketilmesinin önüne geçiyor.

Havlular kuru kalsın, bakteri oluşmasın.

Özgün profili sayesinde benzersiz bir tasarım sunan Zehnder havlu radyatörler, havlularda ıslaklıktan dolayı ortaya çıkabilecek bakteri oluşumunu engelliyor. Yapıları sayesinde kolay temizlenebilme imkanı da sunan Zehnder havlupanlar ile sağlıklı sıcaklık her zaman sizinle oluyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Zehnder Havlupan ile verimli kullanım!
  • 07.03.2017 10:34

Zehnder Havlupan ile verimli kullanım!

Zehnder Havlupan, dikkat çekici özellikleriyle hem bakteri oluşmasını engelliyor ...