maritbet girişmaritbet
Emlak Konut, yıl sonu hedefini 1,8 milyar TL'ye çıkardı!

Emlak Konut, yıl sonu hedefini 1,8 milyar TL'ye çıkardı!

Emlak ve gayrimenkul piyasasının öncü firmalarından Emlak Konut GYO, yılın başında 2016 yıl sonu için yapmış olduğumuz kar tahminini revize etti.

Gayrimenkul sektörü için birçok projeye imzalar atan ve hayata geçirdiği kampanyalarla ev alacakların güvenini kazanan Emlak Konut GYO, yıl sonu şirket hedefini revize etti. 2016 yılı içerisinde planladığı tüm ihaleleri gerçekleştiren şirket, yaptığı ihalelerle 2,28 milyar TL şirket payına tekabül eden 7 farklı gelir paylaşımlı ihale yaparak büyümesine devam etti. 

Yılın başında, 2016 yıl sonu için yapmış olduğu 1,5 milyar TL kar tahmininde bulunan Emlak Konut GYO, bu hedefini 1,8 milyar TL'ye revize ettiğini duyurdu. 

Kamuyu Aydınlatma Plarformu'na (KAP) yapılan yııl sonu şirket hedefi revizyonu açıkaması şu şekilde;

Şirketimiz 2016 yılı içerisinde planladığı gibi ihalelerini gerçekleştirmiş ve yaptığı ihalelerle 2,28 milyar TL şirket payına tekabül eden 7 farklı gelir paylaşımlı ihale yapmış ve büyümeye devam etmiştir.
  
Bu sonuç, geçmiş yıllarda görülen başarılı ihalelerin bu yıl da devam ettiğinin göstergesi olmuştur.
Yine tamamlanma aşamasına gelen bazı projelerimizde  projelerimizin tamamlanması beklentimizden daha hızlı olmuştur.

Bu nedenle yılın başında, 2016 yıl sonu için yapmış olduğumuz 1,5 milyar TL kar tahminini 1,8 milyar TL ye revize etmiş bulunuyoruz.

Emlak Konut olarak önümüzdeki yıllarda da hem şirketimizin karlılığını ve büyümesini artırmak hem de ülke ekonomisine katkıda bulunarak halkımızın kaliteli yaşam alanlarına ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut, yıl sonu hedefini 1,8 milyar TL'ye çıkardı!
  • 19.10.2016 13:55

Emlak Konut, yıl sonu hedefini 1,8 milyar TL'ye çıkardı!

Emlak ve gayrimenkul piyasasının öncü firmalarından Emlak Konut GYO, yılın başın ...