maritbet girişmaritbet
Emlak Konut'un iki projesinin kısmi geçici kabulüne onay!

Emlak Konut'un iki projesinin kısmi geçici kabulüne onay!

Emlak Konut GYO’nun projelerinden olan Ayazma 3. Etap ve Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım'ın kısmi geçici kabulü tutanağı onaylandı.

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul'un hızla gelişim gösteren ilçelerinden Başakşehir'de hayata geçirilen 'İstanbul Başakşehir Ayazma 3.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' ile 'İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım Konut ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi'nde, 'Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi'nin kısmi geçici kabul tutanağı yayınlandı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şu şekilde: "Şirketimiz projelerinden 'İstanbul Başakşehir Ayazma 3.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde, 1358 Ada 1 Parselde Bulunan E1,E2,E3,E4,F1,F2,D Bloklar ve F1,F2 Blok Ticari nitelikteki bölümler ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup, 'Kısmi Geçici Kabul Tutanağı' 27.11.2015 tarihinde onaylanmıştır."

İstanbul Kayabaşı 1. Etap 2. Kısım Genel Altyapı Kısmi Geçici Kabulü hakkında ise KAP'a şu açıklama yapıldı: "Şirketimiz projelerinden "İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım Konut İle Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi" nde, "Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi" nin Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup "Kısmi Geçici Kabul Tutanağı" 27.11.2015 tarihinde onaylanmıştır."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut'un iki projesinin kısmi geçici kabulüne onay!
  • 02.12.2015 17:23

Emlak Konut'un iki projesinin kısmi geçici kabulüne onay!

Emlak Konut GYO’nun projelerinden olan Ayazma 3. Etap ve Emlak Konutları 1.Etap ...