maritbet girişmaritbet
Hoşdere 5. Etap arsası için 6 firmadan teklif!

Hoşdere 5. Etap arsası için 6 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 1. oturum sonucunu açıkladı.

"İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1.oturumu 22 Mart 2016 tarihinde saat 14.30'da yapıldı. İstanbul'un son dönemlerde değeri her geçen gün artan ve yatırımcıların dikkatini çeken Bahçekent bölgesinde yer alan arsa 19 bin 883 metrekare, 21 bin 211 metrekare ve 925 metrekarelik 3 ticaret alanı parselinden meydana geliyor. Arsa alanı toplam 42 bin 19 metrekare olan taşınmazın bina yüksekliğinin ise imar planlarında serbest olarak belirtiliyor. 

EN YÜKSEK TEKLİF DAĞ MÜHENDİSLİK'TEN

Arsanın 1. oturumunun gerçekleştirildiği ihalede en yüksek teklif DAĞ MİMARLIK VE MÜH. YAPI GAYR. TİC. SAN. A.Ş.'den geldi. Firma, arsa için arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 250 milyon TL teklif ederken bu rakamın yüzde 20'si olan 50 milyon TL'yi arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak sundu. 

EN YÜKSEK İKİNCİ TEKLİF HASANOĞLU İNŞAAT'TAN 

Hoşdere 5. Etap arsası için verilen en yüksek ikinci teklif 230 milyon TL toplam gelir üzerinden 39 milyon 100 bin TL ile Hasanoğlu İnşaat'tan geldi. 

İsteklilere ait teklif zarflarının ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin pazarlık - açık artırma bölümünü içeren 2. oturumu ileriki bir tarihte yapılacak. İsteklilere ihalenin 2. oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecek.

Hoşdere 5. Etap arsasının 1. oturum teklifleri için tıklayın!

Arsanın ihale ilanı için tıklayınız!

Emine Pile/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hoşdere 5. Etap arsası için 6 firmadan teklif!
  • 23.03.2016 15:00

Hoşdere 5. Etap arsası için 6 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir P ...