maritbet girişmaritbet
3. Köprü’ye çıkan Özcan İpar konuştu!

3. Köprü’ye çıkan Özcan İpar konuştu!

3. Köprü’ye kaçak çıkan gençler gündeme bomba gibi düştü. O gençlerden biri olan Özcan İpar, emlaktasondakika.com’a konuştu.

İstanbul'da yapımına devam edilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne kaçak çıkan Pavel Smirnov ve Özcan İpar, yürekleri ağızlara getirdi. Çektikleri video izlenme rekorları kırdı, Türkiye onları konuştu. Herkesin merak ettiği gençlerden Özcan İpar ise emlaktasondakika.com'a konuştu. Arkadaşı Pavel olmadan görüntülü röportaj vermek istemeyen İpar, gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını söyledi. 

3. köprüye çıkan gençlerden Özcan İpar

Arkadaşı Pavel olmadan çekim yapılmasını istemeyen Özcan'ın heyecanı ise görülmeye değerdi. 

Daha önce de Boğaz Köprüsü'ne çıktığını söyleyen 24 yaşındaki İpar, daha sonra kendisinin ifadeye çağrıldığını söyledi. Pavel'le uzun süredir arkadaş olduklarını ve ekibe başka kimseyi eklemeyi düşünmediklerini söyleyen genç, 3. Köprü'ye çıkarken kimsenin kendilerini fark etmediğini açıkladı.

3. köprüye çıkan gençler

İstanbul'da yapımı devam eden Yavuz Sultan Köprüsü'ne gizlice çıkıp selfie çekinen iki genç, daha önce de pek çok tehlikeli deneme yapmış.

Yavuz Sultan Köprüsü'ne.çıkan gençler

Vinçten indiklerinde şantiyedeki işçilerin yanından rahatça geçtiklerini söyleyen genç, yurtdışındaki gökdelenlere çıkmayı istediğini fakat şimdilik bunun sadece bir hayal olduğunu belirtti. Gece geç bir saatte köprüye çıktıklarını söyleyen İper, güvenliği kolayca atlattıklarını belirtti.

3. köprüye çıkan Pavel Smirnov, Özcan İpar

Daha önce de Sapphire ve Çamlıca Camii'ne çıkan İpar, kendisine ceza gelip gelmeyeceği konusunda sorduğumuz soruları ise yanıtsız bıraktı. 

3. köprüye çıkan Pavel Smirnov, Özcan İpar

Ailesinin köprüye çıktığından haberi olduğunu söyleyen Özcan, “Annem korkuyor tabii ama artık o da alıştı” dedi. 

Merve N. Güreş/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz