maritbet girişmaritbet
AK Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı çalışmalara devam ediyor

AK Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı çalışmalara devam ediyor

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi Adayları Tanıtım Programı binlerce davetlinin katılımıyla yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un da katıldığı programda sahne alan sanatçı Uğur Işılak, sözlerini de kendisinin yazdığı dombra ile söylediği Recep Tayyip Erdoğan adlı şarkısını seslendirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, yaptığı konuşmada AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın ilk kez Bağcılar Belediye Başkanı seçildiği yıl olan 1992 yılında ilçeyi ziyaret ettiğini belirtti. Minibüsten indiğinde ayakkabısının çamura bulandığını anlatan Şentop, belediye binasına kadar paçalarını sıvayarak yürüdüğünü söyledi. O vakitler Bağcılar'ın bir köyü andırdığını kaydeden Şentop, “Bağcılar, o günden bu güne AK Parti belediyeciliğinin öncülerinden olarak şehircilik örneği vermiştir. Geçmişte verdiği hizmetlerinden dolayı Sayın Feyzullah Kıyıklık ile şimdiki Başkan Sayın Lokman Çağırıcı'ya teşekkür ediyorum.” 28 Şubat sürecine de değinen Şentop, 17 yıl önce Türkiye siyaseti ve ülkenin istikbaliyle oynandığını ifade etti. Şentop, “28 şubat başta yüksek yargı olmak üzere HSYK eliyle Türkiye'de siyaseti dizayn etmenin adıydı. Seçilmiş hükümetlere karşı iş dünyası ve medya eliyle seçilmeden iktidar olmanın lüksünü yaşayanların mücadelesinin adıydı.” dedi. 

AK Parti'nin Türkiye'nin kaderiyle kendi kaderini birleştirdiğine vurgu yapan Şentop, şunları söyledi: “AK Parti kaybettikçe Türkiye kaybediyor, AK Parti kazandıkça Türkiye kazanıyor. Bağcılar her zaman siyasi hareketimizin kalbi ve dinamosu olmuştur. Bu seçimde de inşallah bir iftihar tablosu ortaya çıkaracaktır.” 

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı da Bağcılar'da yerel yönetimin en güzel örneklerini teşkilatlarla birlikte verdiklerini kaydetti. Bağcılar'ın metrosu ve tramvayı ile daha da önem kazandığını anlatan Çağırıcı, mimari değişimin yanı sıra eğitimde de önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. Çağırıcı, Bağcılar İbni Sina Lisesi'nin geçtiğimiz yıl üniversiteye en fazla öğrenci yerleştiren lise olarak öne çıktığını anlattı. Emeğin mahsule dönüştüğüne şahit olduklarını kaydeden Çağırıcı, “Bağcılar 5 yıldızlı otelleriyle anılıyor. Okulumuz, camimiz ve cem evlerimizin fiziki eksiği kalmadı. İlkeli belediyecilik yapmamış olsaydık ve Mahmutbey, Güneşli ve Evren mahallelerinde kaçak yapılaşmaya müsaade etmiş olsaydık bugün bu güzellikleri yaşayamayacaktık.” dedi. Bağcılar'da hayata geçirdikleri mimari alanda ayrıca sosyal ve kültürel anlamdaki projeleri anlatan Çağırıcı, artık yerli ve yabancı yatırımcılar için ilçenin bir cazibe merkezi haline geldiğini ifade etti. Eğitim alanındaki projelerin önemine vurgu yapan Çağırıcı, Bağcılar Meydanı'nda açacakları dil cafede Arapça ve İngilizce pratik eğitim verileceğini söyledi. Çağırıcı, konuşmasının sonunda Kurucu Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a projelerin hayata geçirilmesinde yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti. Çağırıcı, “Seçim çalışmalarımız sırasında Sayın Kadir Topbaş'a olan vefamızı göstereceğiz.” dedi. 

“Bağcılar son anketlerde 1 numara”
Bağcılar'ın 5'i yerel ve 3'ü de genel seçim olmak üzere 8 seçim yaşadığını hatırlatan Çağırıcı, AK Parti'nin oylarını arttırdığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı: “Diyoruz ki; 1 oy 1 oydur. Bu oyların Gazze, Suriye , Mısır ve bizi bekleyen İslam alemi için büyük bir değeri var. En son bir müjde veriyorum ki; son anketlerde Bağcılar 1 numara. Yarış çok hızlı gidiyor. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'ın da yaptığı hizmetler vesilesiyle de bu seçimden en iyi sonucu alacağız.” Çağırıcı, oy oranı hedefini sorunca salondan, “yüzde 70” sesleri yükseldi. 
Bağcılar

Türkiye'nin son 10 yılda büyük bir kalkınmaya şahit olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk de teknoloji, sanayi ile temel hak ve hürriyetlerde ilerleme sağlandığını anlattı. Öztürk, ülkemizde ilk kez 100 yıllık planlamalar yapıldığının altını çizerek, 30 Mart Yerel Seçimleri'nin bu açıdan da bir kader oylamasına dönüştüğünü belirtti. Öztürk, “Asla rehavete kapılmayacağız. Kapı kapı dolaşacağız. 2023 ve 2071 vizyonuna ulaşma azmimiz asla azalmayacak.” dedi. Konuşmaların ardından AK Parti Bağcılar Belediye Meclis Üyeleri  tanıtıldı. 

Programın sonunda sahne alan sanatçı Uğur Işılak Recep Tayyip Erdoğan için sözlerini yazdığı  dombra ile söylenen eserinin de yer aldığı bir konser verdi. Şarkılara binlerce partili de eşlik etti.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Etlik Şehir Hastanesi projesinde 1.1 milyar dolarlık yapılandırma
  • 30.09.2020 12:43

Etlik Şehir Hastanesi projesinde 1.1 milyar dolarlık yapılandırma

Etlik Şehir Hastanesi projesinde 1.1 milyar Euro'luk yeniden borç yapılandırması ...

Emlak Katılım’a 5 milyarlık sukuk ihraç onayı geldi
  • 29.09.2020 09:32

Emlak Katılım’a 5 milyarlık sukuk ihraç onayı geldi

Emlak Katılım, 5 milyar TL'lik yeni kira sertifikası ihraç tavanı onayı aldı. ...

'Hayatın her alanında kentler belirleyici konumda'
  • 23.02.2018 16:28

'Hayatın her alanında kentler belirleyici konumda'

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen "Küreselleşme ve Kent Ağları B ...

Albayrak Sitesi, Şehr-i Bağcılar'a dönüştü
  • 07.02.2018 14:57

Albayrak Sitesi, Şehr-i Bağcılar'a dönüştü

Bağcılar Belediyesi tarafından 3.5 ay önce temeli atılan Şehr-i Bağcılar projesi ...

Bağcılar, yeni belediye binasına kavuşuyor
  • 03.11.2017 11:49

Bağcılar, yeni belediye binasına kavuşuyor

Bağcılar Belediyesi'nin 4 ay önce temeli atılan ve 2018 yılı sonunda bitmesi pla ...

'Parklanma sorununun çözümü binaların altına otopark yapmak'
  • 26.10.2017 14:51

'Parklanma sorununun çözümü binaların altına otopark yapmak'

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Engelliler Sarayı’nda düzenlenen kahv ...