maritbet girişmaritbet
Antalya Düden Katlı Kavşak projesi hızla devam ediyor!

Antalya Düden Katlı Kavşak projesi hızla devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Düden Katlı Kavşak projesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi'ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

Kızılırmak-Yeşilırmak caddelerine ulaşımı Gazi Bulvarı'nın altından tünel geçişiyle sağlayacak Düden Katlı Kavşak Projesi'nde hummalı çalışma sürüyor. Kepez Belediyesi önünde devam eden projede ekipler gece gündüz çalışıyor. Yeşilırmak-Sakarya kavşaklarının kesişiminde yoğunlaşan kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi. Yetkililer, tünel betonarme çalışmalarının da hızlı bir şekilde ilerlediğini belirtti.

DEPLASE HATLARI TAMAMLANDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, projeye ilk kazmanın vurulduğu nokta olan Yeşilırmak Caddesi'nin doğu ve batı yakasındaki menfez çalışmaları kapsamında 800'lük atık ve içme suyu hatlarının deplasesi tamamladı. Ekipler, Yeşilırmak Caddesi, Sakarya Bulvarı ile Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nin kesiştiği orta kavşakta tünel çalışmalarına devam ediyor.

1600 METRELİK YER ALTI TÜNELİ

45 milyon lira yatırım bedelli proje ile Mevlana Kavşağı'ndan gelip Varsak'a doğru giden araçlar Gazi Bulvarı'na gelmeden batarak, Kepez Belediyesi'nin önü de dahil Sakarya Bulvarı'na kadar 1600 metre uzunluğundaki yeraltı tünelinden geçecek. İster Sakarya Bulvarı'na doğru, ister Varsak istikametine doğru yeraltından çıkış yapılacak. Düden Kavşağı üç katlı hale gelecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Antalya Düden Katlı Kavşak projesi hızla devam ediyor!
  • 18.01.2017 14:56

Antalya Düden Katlı Kavşak projesi hızla devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Düden Katlı Kavşak projesinde çalışmalarına tüm h ...