maritbet girişmaritbet
'Asena Atalay'ın evinin kirası 15 bin lira'

'Asena Atalay'ın evinin kirası 15 bin lira'

Asena Atalay'ın avukatı Beyza Sındıraç, 'Aramızda Kalmasın' programında yorumculuk yapan Hakan Ural'a açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Hakan Ural, "Asena'nın avukatı beni aradı, görüşmek istediğini söyledi. Bir protokol verdi. Ayrılmışlar, sözleşmeye bağlı olarak 'yoksulluk nafakası' olarak aylık 10 bin lira almış. Bunun dışında bir şey almamış. 'Asena'nın ekonomik durumu nasıl?' diye sordum. 'Bugün ekonomik durumu iyi değil' yanıtını verdi. Bir programdan elde ettiği gelirle yaşamaya çalışıyormuş. Oturduğu evin kirası şu an 15 bin lira. Kira sözleşmesi Caner'in üzerine, dolayısıyla icra takibi de Caner'e başlatılıyor. Bu nedenle o evden de çıkmak zorunda kalacak. Bence gidişat Asena'nın aleyhine. Sürekli talep eden insan konumunda. Caner'in de mutlaka haklı tarafları var. Asena'nın avukatı, maddi-manevi kazanımlarını elde etmek adına hukuki bir mücadele verdiklerini söyledi" ifadelerini kullandı.

"ASENA KENDİ ÜSTÜNE SANIYORMUŞ"

Ural, "Hediye edildiğini iddia ettiği ev ve araba gibi bazı mallar var. Asena bunları kendi üstüne olduğunu sanıyor. Ama iş bu noktaya gelince... Bence ayrılırken problem yoktu. Caner evlendikten sonra ekonomik talepler oldu. Açıklamalar sonrası olay büyüdü, bu boyutlara geldi. Asena'nın standardı ve elde ettiği gelir arasında fark var. Bu nedenle ekonomik sıkıntı çekecek" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Asena Atalay'ın evinin kirası 15 bin lira'
  • 09.03.2017 08:07

'Asena Atalay'ın evinin kirası 15 bin lira'

Asena Atalay'ın avukatı Beyza Sındıraç, 'Aramızda Kalmasın' programında yorumcul ...