maritbet girişmaritbet
Atatürk Havalimanı’nda yenilenen primeclass lounge’lar hizmete açıldı!

Atatürk Havalimanı’nda yenilenen primeclass lounge’lar hizmete açıldı!

TAV İşletme Hizmetleri “primeclass” CIP Servis, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda iç ve dış hatlarda yer alan iki yolcu salonunu yeni yüzüyle açtı. Konforlu bekleme alanları, zengin ikramlar ve teknolojik olanaklarla donatılan “primeclass” Lounge’lar uçuş öncesinde ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yolculara ayrıcalıklı bir deneyim sunan “primeclass” Lounge'lar modern ve sıcak bir atmosfer sunacak şekilde yenilendi. İç hatlar terminalinde yer alan ve butik servis anlayışı ile hizmet veren yeni “primeclass” Lounge'da,  apron manzaralı ferah bir atmosfer, TV, kilitli dolap hizmeti, kablosuz internet erişimi, tablet bilgisayarlar, kitaplık, gazete ve dergi köşesi bulunuyor. 110 kişi kapasiteli ve 301 metrekare alana sahip olan salon, zengin sıcak-soğuk büfesiyle 7 gün/ 24 saat uçuş öncesinde yolcuların  tüm beklentilerine cevap veriyor. 

Yurtdışına uçan yolcuların dış hatlardaki öncelikli tercihi olan “primeclass” Lounge da yer değişikliği yaparak pasaport sonrasında, Food Court'un alt katında daha büyük bir alanda hizmet vermeye başladı. Salonda bulunan taze ve lezzetli ikramlarla donatılmış açık büfe, 180 derece yatabilen masaj koltuklarının bulunduğu özel dinlenme alanı, kablosuz internet erişimi, TV, tablet bilgisayar kullanımı, gazete ve dergi köşesi gibi hizmetlerin yanında, kişisel bakım ürünleri sunulan duşlarla konfor en üst düzeye çıkartılıyor.

Yenilenen “primeclass” Lounge'ların tasarımı 1217 Design Mimarlık şirketi ve Yüksek Mimar Hale Şener tarafından gerçekleştirildi.

“primeclass” Lounge'dan “primeclass” CIP Servis'ten faydalanan konuklarla birlikte, TAV Passport Kart üyeleri, British Airways yolcuları, Priorty Pass, Airport Angel, Vodafone Red sahipleri ve münferit giriş yapan yolcular 7 gün 24 saat faydalanabiliyorlar.

“primeclass” CIP Servis hakkında bilgi almak ve rezervasyon yapmak için 444 25 75'i aramak yeterli. 

Havalimanında yolculara daha hızlı ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşatmak üzere ayrıcalıklı hizmetler sunan TAV İşletme Hizmetleri, 6 ülke, 12 Havalimanında hizmet veriyor. Aynı zamanda, 21 özel yolcu salonunu işletiyor. TAV tarafından işletilmeyen dünya çapındaki birçok havalimanında gerçekleştirilen anlaşmalarla 55 şehirde,  104 özel yolcu salonunda hizmetin sürekliliğini sağlıyor. 

Kısaca “TAV “primeclass” hakkında:

2000 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ni  işletmeye başlayan TAV Havalimanları, yolcuların butik hizmet beklentisini karşılayabilmek için 2001 yılı sonunda TAV “primeclass”ı kurdu. “primeclass” CIP Servis havalimanında kişiye özel asistanlık hizmeti ile yolcuların, tüm uçuş işlemlerini kolaylaştırarak uçuş öncesi ve sonrasında yaşanan heyecanı ve stresi yok ederek; fark yaratan hizmetleri sayesinde zaman kazandırıyor ve seyahatin geri kalan tüm süreçlerindeki ihtiyaçlara cevap verebilecek hizmet seçenekleri sayesinde  konforu en üst düzeyde hissettiriyor. TAV “primeclass” ayrıca, TAV tarafından işletilen havalimanlarında profesyonel ekibi ile Lounge İşletmeciliği yürütüyor. Ayrıca sektördeki deneyim ve bilgi birikimi ile müşterilerine farklı olanaklar sunmak isteyen havayolu şirketleri, bankalar ve diğer kurumsal firmalara havalimanlarında özel yolcu salonları açıyor ve işletmesini yürütüyor. TAV “primeclass”,  İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar'da TAV "primeclass" Lounge, Comfort Lounge, Yapı Kredi World Lounge, İç Hatlar'da THY CIP, İç ve Dış Hatlar'da Akbank Wings “primeclass” Lounge, Ankara Esenboğa Havalimanı İç Hatlar'da Anadolujet “primeclass” Lounge, Dış Hatlar'da Comfort Lounge,  İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda  THY İç ve Dış Hat CIP Salonları, İç Hatlar'da Comfort Lounge ile  Gürcistan'da Tiflis ve Batum , Makedonya'da Üsküp ve Ohrid , Tunus Enfidha'daki özel yolcu salonlarında profesyonel personeli ile konuklarına evsahipliği yapıyor. Aynı zamanda,  TAV Havalimanları'nın işletmekte olduğu havalimanları dışında, Barselona'dan Berlin'e, Prag'dan Tel-Aviv'e kadar 66 yeni yurtdışı destinasyonunda yolculara asistanlık hizmetlerinin devamını sunarken, 100'ün üzerinde özel yolcu salonunda sunulan ayrıcalıklar dünyasından faydalanmasını sağlıyor. 
444 25 75 – www.primeclass.com.tr 

Kısaca TAV İşletme Hizmetleri A.Ş. hakkında:

TAV Havalimanları Holding'in havacılık dışı gelirlerini yöneten TAV İşletme Hizmetleri  6 ülkede (Türkiye, Gürcistan, Tunus, Makedonya, Letonya, Suudi Arabistan) ve 12 havalimanında ticari alan tahsisi, reklam ve tanıtım alanlarının kiralanması, TAV “primeclass”,  Özel yolcu salon işletmeciliği, TAV Tourism, TAVPort,  TAV Passport ve TAV Passport Edition Kart Üyelik Programı ürün ve hizmetlerini yürütüyor. 
TAV İşletme Hizmetleri, müşteri odaklı bir yaklaşımla, katma değer yaratan birçok farklı hizmet sunuyor. Ayrıca ileri teknoloji ve güçlü altyapısı sayesinde yenilikçi projeleri hayata geçiriyor. İş geliştirme anlayışını küresel bir bakış açısı üzerine kuran TAV İşletme Hizmetlerinin operasyon haritası geniş bir coğrafyayı kapsıyor. İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı yolcularına ayrıcalıklı hizmetler sunan TAV İşletme Hizmetleri; yurtdışında da Gürcistan'daki Tiflis ve Batum, Tunus'taki Enfidha, Makedonya'daki Üsküp ve Ohrid Havalimanları, Letonya'da Riga Havalimanı, Suudi Arabistan'da Medine Havalimanı'nda uzman kadrosuyla 7/24 hizmet veriyor. Her yıl, yolu havalimanından geçen milyonlarca kişinin yararlandığı bu benzersiz hizmetlerin arkasında, TAV İşletme Hizmetlerinin hizmet politikasını oluşturan genç bir ekibin benimsediği takım ruhu yatıyor. Hayata geçirilen tüm projelerde en önemli rolü bilgi birikimiyle elde edilen veriler oynuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum: Ülkemizin en büyük şehir parkı için gün sayıyoruz
  • 03.04.2023 14:30

Bakan Kurum: Ülkemizin en büyük şehir parkı için gün sayıyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum "Ülkemizin en büyük şehir pa ...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor!
  • 04.11.2022 16:13

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesinin yapımına tüm hızıyla devam edi ...

Bakan Kurum Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde konuştu
  • 30.05.2022 11:08

Bakan Kurum Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde konuştu

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Havalimanına ...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne fidan bağışı yapılabiliyor!
  • 28.05.2022 15:32

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne fidan bağışı yapılabiliyor!

İlk etabının 2023'te açılması planlanan dünyanın en büyük 5'inci şehir parkı ola ...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı 2023 Mayıs'ta açılacak!
  • 27.05.2022 15:44

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı 2023 Mayıs'ta açılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı'nd ...

"İstanbul'un fethi Atatürk Havalimanı'nda kutlanacak"
  • 18.05.2022 16:22

"İstanbul'un fethi Atatürk Havalimanı'nda kutlanacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Mayıs'ta İstanbul'un fethinin Atatürk Havalimanın'da k ...