maritbet girişmaritbet
Beykoz Belediyesi'nden kilit taşı yatırımı!

Beykoz Belediyesi'nden kilit taşı yatırımı!

Beykoz Belediyesi, Çiğdem Mahallesi'nde 36 bin 676 metrekarelik bölümü kilit taşıyla yeniledi.

İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Beykoz Belediyesi, Çiğdem Mahallesi sokaklarında 36 bin 676 m2 kilit taşı çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı. 

Çiğdem Mahallesi Camisi'nde kılınan Cuma namazı sonrası dernek lokalinde vatandaşlara öğlen kahvaltısı ikram edildi. Kahvaltı sonrasında sokaklarda yapılan çalışmalar için açılış töreni düzenlendi. 
Programa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar, Meclis üyeleri, Muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Açılışta Çiğdem Mahalle Muhtarı Murat Erdal, Başkan Çelikbilek ve ekibine hizmetler dolayısıyla teşekkür etti. 

Başkan Çelikbilek: “Ferah Sokaklara ve Mekânlara Kavuşuyoruz”

Çiğdem Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Çiğdem Mahallemizde taş kaplamadan sokakların yenilenmesine kadar birçok farklı noktada hizmetlerimiz oldu. Burayı daha güzel ve hoş bir hale getirdik, çünkü bu yerlerin de nefes almaya ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Bu doğrultuda mahallelerimizde ve özellikle ortak kullanım alanlarımızda daha bakımlı ve güzel yolların ve kaldırımların olmasını önemsiyorum. Belediye olarak ilçeye yeni meydanlar, caddeler kazandırmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla tüm Beykozlular daha ferah mekânlara kavuşuyor. Böylelikle geleceğin güzel Beykoz'unu oluşturma fırsatını buluyoruz. Yaptığımız hizmetler hayırlı olsun." diye konuştu. 

30 bin 676 metrekare alana kilit taşı

Su Yolu İbrahimbey Sokak, Kılıç Sokak, Özdemir Sokak, Yenibağlar Sokak, Kemalbey Sokak, Yol Sokak, Solgun Sokak, Eceler Sokak, Rıfatbey Sokak, Güneş Sokak, Yonca Sokak, Düz Çıkmazı, Narlı Sokak, Gülten Çıkmazı, Saraydüzü Sokak, Katırcı Caddesi, Tunç Sokak, Doğanyurt Çıkmazı, Karagöz Sırtı Caddesi, Selvi Sokak, Feda Çıkmazı ve Akraba Sokak olmak üzere, toplamda 30 bin 676 m² alanda yapılan taş kaplama çalışmasıyla mahalle temiz ve bakımlı sokaklara kavuştu.

Merdiven imalatı ve okul tadilatı yapıldı

Mahallede yapılan diğer çalışmalarda 175 metre uzunluğunda 13 adet merdivende 340 metre alüminyum korkuluk yapılarak, 545 m²  granit taşla kaplandı. Çiğdem İlköğretim Okulunun tadilatında da tüm tuvaletlerin kapı, lavabo ve vitrifiyeleri değiştirildi. Programda açılış kurdelası Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın duasıyla kesildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beykoz Belediyesi'nden kilit taşı yatırımı!
  • 26.11.2016 11:29

Beykoz Belediyesi'nden kilit taşı yatırımı!

Beykoz Belediyesi, Çiğdem Mahallesi'nde 36 bin 676 metrekarelik bölümü kilit taş ...