maritbet girişmaritbet
Bursa Yunuseli Havaalanı'nda işler yolunda!

Bursa Yunuseli Havaalanı'nda işler yolunda!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli Havalimanı'nda işlerin yolunda gittiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Haliç'e gitmek üzere uçağa binen yolcuları uğurladı. Uzun yıllar ‘Canlanmaz' denilen Yunuseli Havaalanı'nın Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yatırımla hayat bulduğunu söyleyen Başkan Altepe, “Başta Ege sahillerimiz olmak üzere tüm şehirlerimizde bu ulaşım ağı yaygınlaşacak. Ayrıca yurt dışı bağlantı uçuşları da buradan gerçekleştirilebilecek. Seferler konusunda herhangi bir sıkıntımız yok” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BURULAŞ kanalıyla Bursa'dan İstanbul'a uçmak isteyen yolcuları Yunuseli Büyükşehir Havaalanı'ndan uğurladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın da katıldığı uğurlamada konuşan Başkan Altepe, Yunuseli Büyükşehir Havaalanı'nın Bursa'nın erişilebilirliği konusunda büyük bir imkan olduğunu söyledi. 16 yıldır kullanılamayan havaalanının Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımla artık işler hale geldiğini vurgulayan Başkan Altepe, “Şu anda da görüldüğü gibi yolcularımız Bursa ile İstanbul arasında herhangi bir sıkıntı yaşamadan uçuşlarını gerçekleştiriyorlar. Buradan havalanıp Gemlik üzerinden Haliç'e geçecekler. Uzun yıllar atıl kalan havaalanı, bu dönemde faaliyete geçti. Şu anda seferlerimiz sürüyor. Herhangi bir sıkıntımız yok” diye konuştu.

Başkan Altepe, ‘Daha erişilebilir bir Bursa' hedefi doğrultusunda yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti. Bugün Yunuseli'den İstanbul'a düzenlenen seferlerin ileride yaygınlaşarak başta Ege sahilleri olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesine yayılacağını kaydeden Başkan Altepe, “Bunun yanında yurt dışına gitmek isteyen yolcularımıza da hizmet vereceğiz. Yenişehir'den gerçekleştirilemeyen bağlantı uçuşlarını Yunuseli'den vererek, Bursa ile dünya arasındaki bağı sağlamlaştıracağız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursa Yunuseli Havaalanı'nda işler yolunda!
  • 22.02.2017 14:03

Bursa Yunuseli Havaalanı'nda işler yolunda!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli Havalimanı'nda işlerin ...