maritbet girişmaritbet
Case iş makineleri, Beton İstanbul 2017 fuarında!

Case iş makineleri, Beton İstanbul 2017 fuarında!

Case iş makineleri, Beton İstanbul 2017 fuarında hazır beton sektörüyle buluşuyor.

Kuruluşun 175. yılını kutlayan  ve dünya iş makineleri sektörüne pek çok ilki kazandıran CASE, hazır beton sektörünün bir araya geldiği Beton İstanbul 2017 Fuarı'nda sektörün profesyonellerini lastikli yükleyici ve nokta dönüşlü mini yükleyici  modelleriyle buluşturdu.  

İstanbul Yeşilköy'de İstanbul Fuar Merkezi'nde 13-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen fuarda, CASE İş Makineleri,  inşaat sektörü başta olmak üzere farklı ve  zorlu saha çalışmalarında, kullanıcılarına sağladığı yüksek performans, dayanıklılık ve konfor ile dikkat çeken ürünleriyle, en çok ilgi gören alanlardan oldu. 

TürkTraktör Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alessandro Cazzin; ekonominin lokomotif sektöründen inşaat ve onun en temel kolu hazır beton ile ilgili alanlardan birçok şirket ve profesyonelin bir araya geldiği bu fuarda ziyaretçilerle buluşmanın kendileri için önemli olduğunu ifade ederek “CASE, 175 yıllık köklü geçmişinin kazandırdığı birikim ve deneyimiyle, dünya iş makineleri sektörünün önde gelen markası konumunda. Biz de Avrupa'nın 4. dünyanın ise 11. büyük pazarı konumunda bulunan Türkiye iş makineleri pazarına böylesine güçlü bir markanın ürünleriyle hizmet vermekten dolayı çok memnunuz. Bugün de, sürekli gelişen ve ülke ekonomisinin büyümesinde önemli bir role sahip olan inşaat sektörünün bir araya geldiği bu fuarda saha çalışmalarında güç, dayanıklılık ve güvenlik ihtiyaçlarının tamamını karşılayabilen modellerimizle bulunuyoruz” diye açıkladı. 

Garanti koşullarında CASE standardı:  ‘1 yıl sınırsız saat' 

CASE ürünlerine duydukları güvenden de bahseden Alessandro Cazzin; “Ürünlerimize duyduğumuz güvenin bir göstergesi olarak garanti koşullarımızı da bir süre önce, 1 yıl sınırsız saat olarak değiştirdik. Ülke çapında, müşterilerimizin ihtiyacı olduğu anda, servis ve yedek parça anlamındaki tüm gereksinimlerini  geniş yetkili servis ve yedek parça ağımız ile en iyi şekilde karşılıyoruz. Buna ek olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en şekilde hızlı cevap verebilmek ve onlardan gelecek talepleri karşılayabilmek adına 444 56 41 numaralı çağrı merkezimizle  de kendilerine 7/24 sadece bir telefon uzaklıktayız” dedi. 

Fuarda Sergilenen Ürünler 

Konfor ve yüksek verim denince: CASE 921F Lastikli Yükleyiciler

CASE 921F lastikli yükleyicileri pazara Fiat Power Train Tier 4 motor ile sunuluyor. Bu motorlarda Tier4 Emisyon seviyesi SCR istemi ile sağlanıyor. Fiat Power Train'in SCR sistemi muadil egsoz emisyon sistemlerine göre %10 yakıt tasarrufu sağlıyor ve makinanın işte kalma süresini artırıyor.

Optimize edilmiş bir yanma sıcaklığı ile çalışan motorlar yakıt tüketimi konusunda da oldukça verimli. Ayrıca işin zorluğuna göre, motor 4 farklı kullanım modu seçeneği ile kullanılabiliyor. Operatör kontrol paneli üzerinden kolayca bu seçimi yaparak, makineyi yüksek verimlilikle kullanırken yakıt tüketimini minumuma indirebiliyor.

921F lastikli yükleyicilerde  alışılanın dışında, makinenin en ağır komponentlerinden biri olan motor, makinenin en arka bölümünde radyotör sisteminin yerine yer alıyor. Bu sayede makinenin ağırlık merkezi optimize edilmiş ve kaldırma kapasitesi de arttırılmıştır. Sınıfının en üst düzey koparma kuvveti ve devrilme yüklerine sahip olan bu makineler, bu özellikleri sayesinde daha seri çalışıyor ve yüksek kova kapasiteleriyle birim zamanda daha fazla üretim yaparak makinenin yatırım geri dönüş süresini oldukça kısaltıyor. 


Büyük tonajlı lastikli yükleyici modelleri 921F ağır hizmet tipi aks, ön diferansiyel kilit sistem ile birlikte standart olarak sunuluyor. Yeni ağır hizmet tipi akslar daha sağlam,  büyük ve 3 parçalı gövde dizaynı ile servis ve bakım işlemlerinin daha kolay yapılmasına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Yüksek dayanıklılığa sahip sinterlenmiş bronzdan üretilen yağlı tip çok diskli frenler her bir tekerlek göbeğine yerleştirilmiştir. 

Küp şeklindeki soğutma kutusu tasarımıyla üst düzey soğutma performansı elde edilirken; radyatörlerin temizliği kolaycayapılabiliyor . Soğutma performansının iyi olmasından dolayı ısıl gerilmeler azalıyor ve daha uzun ömürlü bir çalışma elde ediliyor. Motor kaputunun kolay açılması soğutucu ve motora kolay erişim sağlarken, bu özellik bakım sürelerinde önemli zaman tasarruf sağlıyor. 

SV250 Nokta Dönüşlü Mini Yükleyiciler: Güç, güvenlik ve yüksek performans bir arada

Daha fazla kullanıcıya üstün performans ve verimlilik deneyimini yaşatmak amacıyla Case, çok geniş bir nokta dönüşlü mini yükleyici serisi sunuyor. 

Saharlarda her çeşit çalışmayla başa çıkabilen Case nokta dönüşlü mini yükleyiciler, çok sayıda farklı ataşman ile birlikte kullanılabiliyor ve böylece birbirinden farklı sektörlere hizmet edebilen olağanüstü bir çeşitlilik sunuyor.

Güçlü şasesi, uzun dingil mesafesiyle daha iyi bir denge ve konfor sağlayan Case nokta dönüşlü mini yükleyiciler; saha koşulları ne olursa olsun daha fazla kaldırma kapasitesi sunuyor.

Geniş ve daha fazla operatör konforu sağlayan kabin tasarımı, gün içerisinde daha fazla iş yapılmasına yardımcı olurken;doğrudan şase üzerinde bulunan kova destek çubukları ise itme kuvvetine güç katıyor ve kullanıcısına  üst sınıf bir koparma ve kaldırma kuvvetleri sunuyor.

Beton İstanbu 2017'de süpürge ataşmanı ile sergilenen SV250 Nokta Dönüşlü Mini Yükleyici beton santrallerinde temizlik işlerini kolaylaştırıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Case iş makineleri, Beton İstanbul 2017 fuarında!
  • 14.04.2017 15:23

Case iş makineleri, Beton İstanbul 2017 fuarında!

Case iş makineleri, Beton İstanbul 2017 fuarında hazır beton sektörüyle buluşuyo ...

Beton İstanbul 2017 Fuarı için geri sayım!
  • 10.03.2017 14:36

Beton İstanbul 2017 Fuarı için geri sayım!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenen Beton İstanbul 2017 Fuarı, 13- ...