maritbet girişmaritbet
Eskişehir, Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nu ağırladı

Eskişehir, Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nu ağırladı

Geçtiğimiz hafta içerisinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Eskişehir İnönü Fabrikası’nı ziyaret etti.

1993 yılında Türkiye'nin ilk teknik porselen üreticisi olarak yapı sektörüne adım atan Seranit Grup, geçtiğimiz hafta içerisinde Eskişehir İnönü Fabrikası'nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu ağırladı. Seranit Grup Genel Müdürü Ahmet Mandıracı, Seranit Grup İcra Kurulu Üyesi Abdülhekim Yakut ve Seranit Grup İnönü Fabrikası Müdürü Sami Güvenler'in eşlik ettiği ziyaret sırasında Bakan Müezzinoğlu, başta Aquanit olmak üzere, şirketin inovatif ürünlerini yerinde inceledi.

Seranit Grup'un üretim ve ihracat kapasitesi ile ilgili Bakan Müezzinoğlu'na bilgi veren Seranit Grup Genel Müdürü Ahmet Mandıracı, “18 milyon 500 bin metrekarelik üretim kapasitemizle, Türkiye'nin bu alandaki toplam üretiminin yüzde 20'den fazlasını karşılıyoruz. Toplam üretimimizin yüzde 40'ını ihraç ederken, porselen yer ve duvar karoları konusunda da dünyada ilk üç önemli oyuncusu arasında yer alıyoruz” dedi.

 

 

Yorum Yaz