maritbet girişmaritbet
Hilti vidalama makinesiyle tadilat süreci kolaylaşıyor!

Hilti vidalama makinesiyle tadilat süreci kolaylaşıyor!

Hilti'nin SF 2-A delim ve vidalama makinesiyle mekanlardaki tadilat süreci kısalıyor.

İnşaat el aletleri sektörünün jenerik markası Hilti, son kullanıcılara özel olarak ürettiği akülü ve kablosuz pratik Delim ve Vidalama Makinesi Hilti SF 2-A ile tadilat sezonunun başrol oyuncusu olmaya aday. Sınıfının en iyi denge ve ergonomisine sahip Hilti SF 2-A Delim ve Vidalama Makinesi, maksimum çalışma konforu sunarak küçük tadilat işlerine büyük destek veriyor.

Bahar aylarında hız kazanan tadilat işlerinde en büyük yardımcı olmaya aday olan Hilti'nin akülü ve kablosuz Delim ve Vidalama Makinesi SF 2-A, uygulamalara büyük rahatlık katıyor. Hafif delim ve sabitleme işlemleri, dolap, mobilya, kapı, pencere ve banyo aksesuarlarının montajı gibi işlerde maksimum kolaylık sağlayan Hilti SF 2-A, pratik ve ergonomik olması sayesinde elektrikli aletler, prizler, kapaklar ve bağlantı elemanlarının sabitlenmesi gibi hafif uygulamalarda da avantaj sunuyor.

Evinin, bahçesinin ya da mobilyalarının tadilatlarını yapmaktan zevk alanlara konfor sunan Hilti SF 2-A Kablosuz Delim ve Vidalama Makinesi, 1,1 kilogramlık ağırlığıyla uzun kullanım gerektiren uygulamalarda da tam bir kontrol ve rahatlık sağlıyor. Sınıfının en iyi denge ve ergonomisine sahip olan ve iki adet LED ışıkla çalışma alanını gölgesiz olarak aydınlatma imkanı tanıyan Hilti SF 2-A, ayrıca 34 dakika şarj süresine ve en yüksek şarj devri adedine sahip olmasıyla da tercih sebebi.

Bahar aylarıyla birlikte başlayan tadilat işleri için ideal bir seçenek olan Hilti SF 2-A Kablosuz Delim ve Vidalama Makinesi, Hilti mağazalarından veya hilti.com.tr internet adresinden temin edilebiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilti vidalama makinesiyle tadilat süreci kolaylaşıyor!
  • 03.04.2017 20:43

Hilti vidalama makinesiyle tadilat süreci kolaylaşıyor!

Hilti'nin SF 2-A delim ve vidalama makinesiyle mekanlardaki tadilat süreci kısal ...