maritbet girişmaritbet
Hindistan'ın en lüks oteli Kalebodur'u tercih etti

Hindistan'ın en lüks oteli Kalebodur'u tercih etti

Kalebodur’un sektöre sunduğu Kalesinterflex Hindistan’ın prestijli otelinin banyo duvarları Kalebodur ile kaplandı.

Hindistan'daki en lüks otellerden biri olan InterContinental Chennai Mahabalipuram Resort'te, Kalebodur'un Kalesinterflex ürünleri kullanıldı. 

Türkiye'de olduğu gibi yurtdışında da mimarlar ve profesyonellere inanılmaz bir farklılık sağlıyor. 1 metre eni, 3 metre boyu, sadece 3 milimetrelik inceliği ve esneyebilen yapısı ile mimariye özgürlük kazandıran Kalesinterflex, birçok prestijli projede özellikle tercih ediliyor. 

Lüks otelin banyo duvarları Kalesinterflex ile kaplandı

Hindistan'da deniz kenarında bulunan ve dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerini ağırlayan InterContinental Chennai Mahabalipuram Resort'ün lüks odalarındaki özel banyolar, Kalebodur'un porselen seramiği Kalesinterflex ile yenilendi. Farklı ebatlarda kesilerek, otelin misafir odalarının banyo duvarlarında kullanılan Kalesinterflex ile toplam 5 bin 25 metrekarelik alan kaplandı. 

Kalesinterflex mimariye özgürlük kazandırıyor

Kalebodur'un uzmanlığı ile üretilen Kalesinterflex, yaşam alanlarının en çok tercih edilen mimari ürünlerinden biri oldu. Yenilikçi ürün Kalesinterflex'in son derece kullanışlı karoları ile zemin, duvar ve cephe uygulamalarında geniş alanlar kaplanıyor. Kalesinterflex; inceliğinin sonucu olarak diğer seramiklerin üçte biri oranındaki ağırlığıyla binaya binen yükü azaltıyor. Yine hafifliği sayesinde taşıma ve montaj kolaylığı sağlıyor. 

Oval uygulamalar için vazgeçilmez ürün

Esneklik özelliği ile diğer seramikler için mümkün olmayan oval uygulamalara imkan veriyor. Büyük ebadı sayesinde de binadaki derz miktarını minimuma indirgiyor. Yıllar içerisinde rengi solmuyor, yüzey düzgünlüğü bozulmuyor. Getirdiği tüm bu avantajlar dolayısıyla birçok önemli referans projede tercih edilen güvenilir bir ürün olarak öne çıkıyor. Kalesinterflex, su-itici, yağ-itici, anti-grafiti ve fotokatalitik olma özellikleriyle kolay temizleniyor, leke tutmuyor.

Çevre dostu yenilikçi ürün

Çevreye duyarlı bir teknoloji ürünü olan Kalesinterflex, aynı zamanda Ecospecifer belgesine sahip. Geleneksel seramik üretim süreçleriyle karşılaştırıldığında gaz ve toz emisyonu 20 kat, CO2 emisyonu ise bin kat daha az olan Kalesinterflex, aynı hammaddeyle dört kat daha fazla zemin kaplıyor. Bir metrekare Kalesinterflex üretmek için sadece 8 litre suya ihtiyaç varken bir metrekare standart karo üretiminde 50 litre suya ihtiyaç duyuluyor. Standart karoya göre enerji tüketimi üç kat, elektrik tüketimi ise dört kat daha düşük olan Kalesinterflex'in çevreye yaydığı karbon emisyonu, geleneksel seramik üretimine göre bin kat daha az. 

Yorum Yaz