maritbet girişmaritbet
İETT'ye Avrupa'nın en prestijli kalite ödülü!

İETT'ye Avrupa'nın en prestijli kalite ödülü!

İstanbul'da günde 4 milyon kişinin toplu ulaşımını sağlayan İETT, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı tarafından ödüle layık görüldü.

İstanbul'da günde 4 milyon kişinin toplu ulaşımını sağlayan İETT, Avrupa'nın en prestijli kalite ödüllerinden birinin sahibi oldu. Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı'nın (EFQM) 'Müşteriye Değer Katma' kategorisindeki 2016 EFQM Mükemmellik Başarı Ödülü'ne bu yıl İETT layık görüldü. Ödülü, Milano'da düzenlenen törende İETT Genel Müdürü Arif Emecen aldı. Emecen, ödül töreninin ardından SABAH'a konuştu. "Aldığımız bu ödül bize yeni bir sorumluluk yükledi" diyen Emecen hedeflerinin daha rahat, daha konforlu, daha güvenli, daha sağlıklı ulaşım olduğunu söyledi.

CAMBUS SİSTEMİ KURULACAK 

Bir yolcunun şemsiye ile metrobüs şoförüne vurması sonucu yaşanan kazanın dönüm noktası olduğunu söyleyen Emecen, "Otobüslere kurulacak bizim kara kutu olarak adlandırdığımız 'cambus' sistemi sayesinde yaklaşık 40 farklı veriyi görebilme imkanına kavuşacağız. Bu veriler ışığında her şoföre bir karne verilecek ve kaza yapma ya da kavga etme potansiyeli olanlar eğitime alınacak" dedi. Emecen, şoför mahallini cam bölmeyle komple kapatacak cam kabinlerin dizayn hazırlığının bittiğini ve önümüzdeki haftadan itibaren takılmaya başlanacağını da dile getirdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İETT'ye Avrupa'nın en prestijli kalite ödülü!
  • 03.10.2016 09:00

İETT'ye Avrupa'nın en prestijli kalite ödülü!

İstanbul'da günde 4 milyon kişinin toplu ulaşımını sağlayan İETT, Avrupa Kalite ...