maritbet girişmaritbet
İnşaat ve gayrimenkul fuarları eşzamanlı başlıyor!

İnşaat ve gayrimenkul fuarları eşzamanlı başlıyor!

Bursa'da Tüyap Bursa Fuarcılık ve BTSO organizasyonuyla düzenlenecek olan İnşaat ve gayrimenkul fuarları 19 Nisan'da açılıyor.

Tüyap Bursa fuarcılık A.Ş ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonuyla düzenlenen İMSİAD ve BURTİMDER işbirliğinin yanı sıra, BURSAGAZ, Bursa Boya ve Dekorasyoncular Odası, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin destek verdiği Fuarlar 19 Nisan Çarşamba günü Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açıyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörlerinin etkili buluşmasında 60 binden fazla ziyaretçi hedefleniyor.

ZİYARETÇİ REKORU KIRILACAK

Fuarlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü "Son yıllarda hızlı büyüme oranları dikkate alındığı zaman dünya ve ülke ekonomisine yön veren sektörlerden inşaat ve gayrimenkul konularının ele alındığı eşzamanlı fuarlar 19 Nisan Çarşamba günü kapılarını açıyor. Bursa İnşaat ve Gayrimenkul Fuarları; Bursa, İstanbul Ankara başta olmak üzere Afyonkarahisar, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Eskişehir, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kütahya ve Sakarya başta olmak üzere birçok ilden 252 firmanın katılımıyla, 6 ayrı salon ve açık alandan oluşan 35 bin metrekare alanda hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl 23 ülkeden 58 bin 774 kişi tarafından ziyaret edilerek gücünü gösteren fuarlar için bu yıl 33 ülkeden, toplam 60 bin ziyaretçi hedefliyoruz" dedi. TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. olarak her sene sektör ile ilgili yenilikler peşinde olduklarının altını çizen Ersözlü, "Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile sektöre kazandırılan Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, yine sektörden aldığı güç ile büyümeye devam ediyor. 2016 yılında ilk kez ayrı bir fuar olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören fuar, beş gün boyunca özel projeler ile ziyaretçinin beğenisine sunulan konutların hızla satıldığı bir platform olarak dikkat çekti. Bu yıl yüzde 35 büyüme oranı yakalayan fuar, 15 bin metrekarelik alanda 100'e yakın firmanın katılımı ile düzenleniyor" dedi.

ÖNEMLİ YATIRIMCILAR GELİYOR

Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın, konut projeleri, ofisler, dükkanlar ve arsalar ile cazip ve güvenli yatırım fırsatlarını ziyaretçi ile buluşturacağını söyleyen Ersözlü, "Hızla gelişen ve büyüyen Türkiye'de birikimini araziye yatırmak isteyen yatırımcılar İstanbul'un alternatif metropol şehri olan Bursa'yı tercih edecek. Bursa, endüstriyel ve kentsel gelişim düzeyi, ulaşım, konaklama ve turistik olanakları, aydınlık ve çağdaş insan yapısı ile Türkiye'nin tüm dış dünyayla arasında doğrudan köprüler kurabilecek potansiyele sahip en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden biri konumundadır. Diğer yandan, korunan yeşil yapısı, dağ ve denizi ile doğal güzelliklerini içinde barındıran yatırım yapmak ve yaşamak uygun yapısı ile dikkat çeken Bursa, Körfez ve Arap Ülkeleri başta olmak üzere Türki Cumhuriyetleri ve Avrupa kıtasındaki yatırımcıların tercihi oluyor" görüşünü dile getirdi.

TANITIM İÇİN OFİSLER KURULDU

Yatırımcıları katılımcı firmalar ile buluşturmak amacı ile Tüyap yurtdışı ofisleri, Ekonomi Bakanlığı ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile yapılan etkili tanıtım çalışmaları çerçevesinde Azerbaycan, Bahreyn, Bangladeş, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Fas, Irak, İran, Katar, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Sudan, Suudi Arabistan, Tunus, Umman ve Ürdün başta olmak üzere 30'nun üzerinde ülkeden davetli yabancı yatırımcılara ev sahipliği yapması bekleniyor.

15 YILDIR GELENEKSEL HALE GELDİ

Son yıllarda inşaat, tesisat ve doğalgaz sektöründe yapılan yatırımlar ile önem kazanan, Bursa'da 15 yıldır başarıyla düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı, bölgenin güçlü buluşmasına bu yıl yine öncülük edecek. Kapıdan mutfağa, boyadan izolasyon malzemelerine kadar geniş ürün skalasını içinde barındıran fuar, kendi alanında öncü bir konuma geldi

HER BÜTÇEYE HİTAP EDECEK

Müteahhitlik firmaları ve gayrimenkul danışmanlık şirketlerinin ağırlıklı olarak katılımı ile hazırlanan Bursa Gayrimenkul Fuarı, tüketim amaçlı konut taleplerinin yanı sıra ev, ofis, arsa, dükkân gibi gayrimenkullere yatırım yapmak ve birikimlerini doğru değerlendirmek isteyen kişilere, aradıkları tüm fırsatları, karlı ve her bütçeye hitap edecek şekilde bir arada sunacak

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ İLGİ GÖRECEK

Kentlerde riskli ve eski yapıların sağlıklı, güvenli ve konforlu konutlara dönüştürülmesi ve kentin çehresinin değiştirilmesini ele alan, devlet desteği ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Bursa İnşaat ve Gayrimenkul Fuarları'nda geniş olarak ele alınacak. Kentsel dönüşüm ile birlikte gelen inovatif projeler şehrin yeni modern görüntüsüne kavuşmasına olanak sağlayacak. Görücüye çıkacak olan projelerin ziyaretçilerden de büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaat ve gayrimenkul fuarları eşzamanlı başlıyor!
  • 16.04.2017 13:21

İnşaat ve gayrimenkul fuarları eşzamanlı başlıyor!

Bursa'da Tüyap Bursa Fuarcılık ve BTSO organizasyonuyla düzenlenecek olan İnşaat ...