maritbet girişmaritbet
Jumanji Robin Williams Kimdir?

Jumanji Robin Williams Kimdir?

Jumanji 1995 yapımı Joe Johnston'ın yönetmenliğini yaptığı ve Chris Van Allsburg'un 1981 yılında popüler olan kitabı Jumanji üzerine yapılmış bir filmdir

Jumanji 1995 yapımı Joe Johnston'ın yönetmenliğini yaptığı ve Chris Van Allsburg'un 1981 yılında popüler olan kitabı Jumanji üzerine yapılmış bir filmdir. Hikaye bir sihirli oyun üzerine kuruludur. Zarda gelen sayıya göre oyunda değişik orman canlıları ortaya çıkmaya başlar. Başrollerde Robin Williams, Kirsten Dunst, Bradley Pierce, ve Bonnie Hunt vardır. Film Stephen L. Price'ın hatırasına atfedilmiştir. Küçük Kirsten Dunst'ın çocuk oyuncu olarak oynadığı benim için daha da önemlisi olan Robin Williams'ın oynadığı yine çok başarılı olan fantastik bir macera ve komedi filmi. Ailecek izlerken hem çok eğlendiren hem de birbirimize güvenmemiz ve dayanmamız gerektiğini söyleyen çok hoş bir film. Çok küçükken izlediğim sonrasında da bir çok kez izlediğim eğlenceli bir film. Zamanındaki yapıma göre görseli güzel. Şuan ki animasyonlarla karşılaştırılmaz tabi ki ama döneminin fantastik filmlerindeki hayvan vb karakterlerin görüntüsünden daha iyi bir görüntü kalitesi var. Ayrıca filmde Robin Williams'ın olması filme ince bir mizahi yapı katmış. Güven,aile,paylaşmak gibi önemli ve olması gereken bir çok kavramı ele alan ailecek ve çoluk çocuk izleyip sonra üzerinde uzun uzun tartışılabilecek bir film.

Konu bakımından da döneminin ve şuan ki filmlere göre çok daha ilgi çekici olduğunu düşünüyorum. Bir oyun içinde oyuncu olmak ve tek kurtuluşun oyunun sonunu görebilmek olmasından dolayı bana günümüz filmlerinden açlık oyunlarını hatırlattı. Ayrıca fedakarlığı da ele almış bir film. Biri için ne tür bir fedakarlık yapabilirsiniz? Bu filmde acaba ben bunu yapabilir miydim, böyle bir durumda kalsam ben nasıl davranırdım gibi soruları aklınıza getirdiği gibi filmin akıcılığıyla da hiç sıkılmıyorsunuz.

Oyuncular
Robin Williams .... Alan Parrish
Bonnie Hunt ....     Sarah Whittle
Jonathan Hyde .... Samuel Alan Parrish / Van Pelt
David Alan Grier ...Carl Bentley
Kirsten Dunst ...     Judy Shepherd
Bradley Pierce ....   Peter Shepherd
Bebe Neuwirth ....   Nora Shepherd
Adam Hann-Byrd ...Genç Alan Parrish
Laura Bell Bundy ...Genç Sarah Whittle
Mersinim.net

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Jumanji Robin Williams Kimdir?
  • 28.01.2014 16:07

Jumanji Robin Williams Kimdir?

Jumanji 1995 yapımı Joe Johnston'ın yönetmenliğini yaptığı ve Chris Van Allsburg ...