maritbet girişmaritbet
Lodos İDO seferlerini vurdu

Lodos İDO seferlerini vurdu

Olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz ulaşımında bazı seferler iptal edildi.

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü ve Sirkeci-Harem arabalı vapur hattı seferinin iptal edildiğini belirtildi. 
Marmara'da sabah erken saatlerde başlayan 7 ila 9 kuvvetinde fırtına şeklinde esen rüzgarın seferleri olumsuz etkilediğini kaydedilen açıklamada, bu nedenle vapur seferlerinde iptal ve aksamalar yaşandığı ifade edildi. Açıklamada, saat 08.40 Bursa-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferlerinin yapılamayacağı bildirildi. 
Öte yandan, hava muhalefeti sebebiyle saat 07.00 Yenikapı-Bandırma, 07.45 Yenikapı-Yalova ve Yalova Yenikapı hızlı feribot seferleri yapılamadı. Saat 08.15 Pendik-Yalova ve Yalova-Pendik Ferry Cat tipi hızlı feribot seferleri de gerçekleştirilemeyecek.

BUDO SEFERLERİ DE İPTAL EDİLDİ

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi.  BUDO'dan yapılan açıklamaya göre, saat 08.00, 09.00 ve 11.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 08.30, 10.45 ve 12.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri programdan kaldırıldı. Ayrıca saat 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) seferi de aynı gerekçeyle iptal edildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lodos İDO seferlerini vurdu
  • 22.11.2015 09:17

Lodos İDO seferlerini vurdu

Olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz ulaşımında bazı seferler iptal edildi. ...