maritbet girişmaritbet
Lucas Ontivero kimdir

Lucas Ontivero kimdir

Sarı-Kırmızılı kulübün bir süre önce denemeye getirdiği Lucas Ontivero, Florya’da idmana çıktıktan sonra ülkesine dönmüştü

Teknik patron Roberto Mancini'nin hakkında olumlu rapor verdiği 19 yaşındaki Arjantinli futbolcu, önceki akşam İstanbul'a geldi. Sneijder'le aynı mevkide görev yapan, ancak kanatlarda da oynayabilen genç yetenek, idmanlardaki performansıylaMessi'ye benzetilmişti. Buna karşın geliştirmesigereken birçok özellik bulunan Ontivero, sezonunikinci yarısı için bir başka takıma kiralanabilir. Şu sıralarda İstanbul'da bulunan Lucas Ontivero ile 5 yıllık sözleşme yapılacak. Bu oyuncununbonservisi için Uruguay'ın Felix kulubüne 1.5 milyon Euro ödenmesi bekleniyor.

Lucas Ontivero kimdir?
Arjantin Catamarca doğumlu Lucas Ontiveros, 1994 yılında doğmuştur. Futbola ülkesinin ClubSan Lorenzo de Alem takımında başlayanOntivero, 2006 yılında Real Madrid takımınatransfer oldu. Ontivero, 12 yaşındayken Real Madrid'de oynamış ve kendi yaşıtlarında kaptan olmuştur. 3 yıl sonra Meksika'nın Merida FC kulübüne giden Lucas, daha sonra Tottenham Hotspur ve Genoa CFC'nın alt yapılarında formagiydi. Fakat bu takımlarla profesyonel olarak sözleşme imzalamadı. Bu takımlardan sonra ülkesiArjantin'in CA Independiente takımının alt yapısında da forma giyen Lucas, 2012 yılında ilk kezprofesyonel sözleşme imzalayacağı Uruguay takımlarından Centro Atlético Fénix takımınatransfer oldu. Bu takımda ilk resmi maçına 13 Nisan 2013'de Español karşısında 67.dakikada çıkan Lucas Ontivero, ilk maçında bir de asist yaptı. 11 Mayıs 2013'de Cerro takımıyla yapılan maçta yine sonradan oyuna giren oyuncu, bu maçta gol attı ve takımının 3-0 galip gelmesinde pay sahibi oldu. 4 maçta 1 gol, 1 asistle oynayan Lucas Ontivero2013-14 sezonu ise Uruguay Ligi'nde 6 maçta 151 dakika forma şansı buldu, gol ya da asist üretemedi. Aralık 2013'te ise Roberto Mancini'nin isteği üzerine Galatasaray'da denemeye alınan Lucas Ontiveros, 4 hafta boyunca Galatasaray'da denenecek ve Mancini'nin onay vermesi halinde transferedilecek.

"Fenerbahçe de ilgilendi ama…"
Sarı-kırmızılı yöneticilerin İstanbul'a davet ettiği menajer Juan Manuel Arandilla, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Oyuncunun çok yetenekli olduğunu söyleyen Arandilla; "Lucas Ontivero çok yetenekli bir isim. Kısa zamanda taraftarların sevgilisi haline gelebilecekyeteneğe sahip. Oyuncumuzla Fenerbahçe ve Rubin Kazan da ilgilendi ancak biz Galatasaray'a söz vermiştik ve en kısa zamanda sözleşmenin imzalanacağını tahmin ediyorum" dedi.

Adili'de sorun yok
Galatasaray, İsviçre'nin Basel takımından transfer etmek istediği Endoğan Adili transferini sonlandırma yaklaştı. Radyospor'a konuşan genç oyuncunun menajeri; "Adili transferinde sorunyok. Sadece oyuncumun vatandaşlık işlemleri biraz uzun sürdüğü için bu kadar geç kalındı. Hafta başına kadar bu sorunun çözüleceğini düşünüyoruz. Ara transfer dönemi kapanmadan imzalar atılır" dedi.
Haberdar.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lucas Ontivero kimdir
  • 31.01.2014 10:44

Lucas Ontivero kimdir

Sarı-Kırmızılı kulübün bir süre önce denemeye getirdiği Lucas Ontivero, Florya’d ...

Galatasaray Ajax maçı hangi kanalda saat kaçta
  • 10.01.2014 14:23

Galatasaray Ajax maçı hangi kanalda saat kaçta

Antalya Cup'a bugün yapılacak Galatasaray-Ajax karşılaşmasıyla devam edilecek. k ...

Galatasaraylı futbolcular birbirine girdi
  • 03.12.2013 11:09

Galatasaraylı futbolcular birbirine girdi

Liderlik ve 'Frikiği ben kullanacağım” tartışmaları, son maçta yaşanan kavga G.S ...

Özkan Olcay, Real Madrid mağlubiyet sebebini futbolculara bağladı
  • 30.11.2013 15:19

Özkan Olcay, Real Madrid mağlubiyet sebebini futbolculara bağladı

Özkan Olcay ‘maçın ikinci yarısında oyuncularımız maceranın peşine düşmüş gibi s ...