maritbet girişmaritbet
Orhan Gencebay'ın Rumelihisarı'ndaki evine hırsız girdi

Orhan Gencebay'ın Rumelihisarı'ndaki evine hırsız girdi

Usta şarkıcı Orhan Gencebay ile Sevim Emre çiftinin Rumelihisarı'ndaki evine hırsız girdi.Gencebay çifti bu durum karşısında büyük bir şok yaşadı

Usta şarkıcı Orhan Gencebay, Serdar Ortaç'ın düğününe gitti evini hırsızlar bastı. Gencebay'ın evinin kapısının zorlayan hırsızlar kapıyı talan etti. Dün meydana gelen olay saat 14.30 sıralarında gerçekleşti. Dört katlı binaya giren ve apartmandaki dört dairenin de kapısını zorlayan hırsız ya da hırsızlar, en büyük hasarı Gencebay'ın kapısına verdi. Polislerin olay yeri incelemesinin ardından açıklama yapan sanatçı, “Serdar Ortaç'ın düğün hazırlıkları için evden çıktıktan yarım saat sonra binaya girmiş, bizim kapıyı da kırmışlar” dedi.

Sevim Emre de olayın şokunu üzerinden atamadığını söyledi: “Düğüne hazırlık yapıyorduk. Orhan'ın ofisindeyken gelen bu haberle sarsıldık. 30 küsur yıldır ilk kez başımıza böyle bir şey geliyor.” Polislerin olay yeri incelemesinin ardından açıklama yapan sanatçı, “Serdar Ortaç'ın düğün hazırlıkları için evden çıktıktan yarım saat sonra binaya girmiş, bizim kapıyı da kırmışlar” dedi.
Türkiye

 

Yorum Yaz