maritbet girişmaritbet
Proje Bülteni'nde haftanın gündemi Basın Ekspres Yolu!

Proje Bülteni'nde haftanın gündemi Basın Ekspres Yolu!

Emlaktasondakika.com'un her hafta hazırlayıp sunduğu Proje Bülteni'nde bu hafta Basın Ekspres Yolu masaya yatırıldı.

Basın Ekspres Yolu, İstanbul'da artık yaşamın yolu haline geldi. Gayrimenkul sektörünün son dönemde yoğun ilgi gösterdiği Basın Ekspres Yolu, hem ofis hem de konut anlamında büyük yatırımlara ev sahipliği yapıyor.

E5 Karayolu ile TEM Otoyolu'nu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu'nda binlerce yeni bağımsız birim üretiliyor. Bu yıl hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yoluna yakınlığıyla dikkat çeken Basın Ekspres Yolu, aynı zamanda 3. Havalimanı'na ulaşım konusunda da önemli avantajlar sağlayacak. Bu yolun en büyük avantajı ise Atatürk Havalimanı'nın yanı bşaında yer alması oalrak göze çarpıyor.

Ayrıca İstanbul Stratejik Planı'nda Prestij Hizmet Alanı ve Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan Basın Ekspres aksı ve Güneşli'de hayata geçen yatırımlar, bölgenin yakın gelecekte İstanbul'un en prestijli ofis bölgesi olacağına işaret ediyor...

Çevresinde hem ticari hem de konut anlamında yapılaşmayı barındıran Basın Ekspres Yolu'nda otel ve AVM yatırımları da mevcut. Hem yatırımcıların, hem de müteahhitlerin gözdesi haline gelen bu bölgenin çevresinde kentsel yenileme projeleri de üretiliyor. Yine yapımı devam eden Ataköy-İkitelli metrosuyla bölgedeki emlak fiyatlarının artması öngörülüyor.

Karat 34

Doğa Şehircilik ile Başyapı ortaklığında Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Karat 34 projesi özellikle Atatürk Havalimanı'na yakın konumuyla dikkat çekiyor. Emlak Konut GYO'nun arsasında inşa edilmekte olan projede ticari birimler, konutlar ve ofis alanları bulunuyor. 2017 yılında teslimlerin başlayacağı Karat 34, 440 milyon liralık yatırım büyüklüğüne sahip. Özellikle ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken projede satışlar devam ediyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan proje yabancılar tarafından da ilgi görüyor. Karat 34, 22 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

G-Yoo

Mar Yapı'nın bölgede hayata geçirdiği G yoo projesi dünyaca ünlü Filip Şıtark tarafından tasarlandı. 2017 yılında teslimlerin gerçekleştirileceği projede mimarisiyle dikkat çekiyor. 18 bin metrekareye yakın arsa üzerinde inşa edilen ve 720 rezidans biriminden meydana gelen G-yoo projesinde 1+0 ile 2+1 arasında değişen evler bulunuyor. Yüksek prim potansiyeline sahip olan projede evlerin büyüklüğü 47 metrekare ile 113 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Ark Residence

Keleşoğlu'nun Güneşli bölgesinde, Basın Ekspres yolu'nun yanı başında inşa etmekte olduğu Ark Residence'ta teslimler 2017 yılı içerisinde yapılacak. 3 bin 800 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilmekte olan projede evlerin büyüklüğü 73 metrekareden başlayıp 225 metrekareye kadar yükseliyor. Toplamda 110 daire, 8 dükkan ve 2 ofis biriminden oluşan proje, TEM ile E5'in tam ortasında hayata geçiriliyor. Sosyal donatı alanlarıyla öne çıkan projede inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Proje Bülteni'nde Basın Ekspres Yolu'nu değerlendirdik!
  • 12.11.2016 18:36

Proje Bülteni'nde Basın Ekspres Yolu'nu değerlendirdik!

Her hafta hazırlayıp sunduğumuz Proje Bülteni'nde bu hafta Basın Ekspres Yolu'nu ...

Proje Bülteni'nde haftanın gündemi Basın Ekspres Yolu!
  • 12.11.2016 18:33

Proje Bülteni'nde haftanın gündemi Basın Ekspres Yolu!

Emlaktasondakika.com'un her hafta hazırlayıp sunduğu Proje Bülteni'nde bu hafta ...

Yatırımın yolu Basın Ekspres'ten geçiyor
  • 27.01.2016 16:04

Yatırımın yolu Basın Ekspres'ten geçiyor

Güncelprojebilgileri.com, Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilen 12 projeyi derledi. ...

Basın Ekspres, İstanbul'un yeni merkezi olacak!
  • 06.01.2016 13:23

Basın Ekspres, İstanbul'un yeni merkezi olacak!

Gayrimenkul sektörü, Basın Ekspres Yolu'nun şehrin yeni merkezi olacağına inanıy ...

Basın Ekspres Yolu’nda şov yapıyor!
  • 27.06.2014 15:18

Basın Ekspres Yolu’nda şov yapıyor!

Toya Moda projesinin yüzde 30'unun satışı tamamlandı ...

Basın Ekspres Yolu gayrimenkul projelerinin merkezi oldu
  • 28.03.2014 10:40

Basın Ekspres Yolu gayrimenkul projelerinin merkezi oldu

Konumuyla dikkat çeken Basın Ekspres Yolu, yeni projelerle her geçen gün değerle ...