maritbet girişmaritbet
Recep Altepe, Orhangazi ve Yeniköy sakinleriyle iftarda buluştu

Recep Altepe, Orhangazi ve Yeniköy sakinleriyle iftarda buluştu

Recep Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi’ye ve Yeniköy’e ne yapsak az, her zaman yanındayız” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi'nin Yeniköy Mahallesi'nde düzenlenen iftarda, “Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi'ye ve Yeniköy'e ne yapsak az, her zaman yanındayız” dedi.

Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, Orhangazi Yeniköy'de gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Başkan Altepe, Yeniköy'de yaklaşık bin kişinin orucunu aynı sofrada açtığı iftarda Ramazan ayının önemine işaret ederek, “Ramazan, rahmet ve bereket ayı. Güzelliklerin yaşandığı, kardeşliklerin ve dostlukların pekiştiği, paylaşmanın arttığı bu güzel ayda Yeniköylü hemşehrilerimizle bir aradayız. Bu güzel iftar öncesinde Yeniköy, yağmur bereketini yaşadı, ardından da birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı iftar bereketini paylaştık. Ne güzel ki, böyle güzel bir kültüre ve dine mensubuz” dedi.

Başkan Altepe, Bursa'da ecdat yadigarı eserlere önem verildiğini vurgulayarak, “Bizler, güzellikleri yaşayan, tüm dünyaya insanlığı, medeniyeti, temizliği, güzel ahlakı, adaletli yönetimi öğreten bir ecdadın evlatlarıyız. Ecdadımızın emanetlerine değer veriyoruz, kültürümüze ve insanımıza sahip çıkıyoruz. Yeniköy'e de, Orhangazi'ye de sahip çıkmak ve en iyi şekilde hizmetlerimizi ulaştırmak görevimizdir. Orhangazi'ye ve Yeniköy'e ne yapsak az. Yeniköy'ün ne sorunu varsa çözeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi Belediyesi ile birlikte Yeniköy'ün yanındayız” diye konuştu.

“En güzel hizmetleri Yeniköy'e de ulaştıralım istiyoruz”

Bursa'da gerçekleştirilen hizmetlerle kente modern bir vizyon katan Başkan Altepe, bu dönemde hizmetlerini ilçelere de ulaştırılacağına değinerek, “Burada bir tarih yazıldı. Artık, hizmet zamanı. Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi'ye ve Yeniköy'e hizmetlerimizi yağdıracağız. Sorun neyse ele alıyoruz. Her alanda hizmetlerin aksamaması için, sıkıntıları bir bir değerlendiriyoruz. Bu dönem Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sahillerden kırsala kadar birçok farklı alanda çalışacak ekiplerimizi oluşturduk. Her yere ulaşmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bursa'ya hizmet etmenin gururunu yaşadığını da ifade eden Başkan Altepe, “Bu şehre hizmeti ibadet kabul edip çalışıyoruz. Bursa'ya, her köşesiyle hizmet etmek bizler için bir onur” dedi.

“Türkiye'nin ve Bursa'nın büyük hedefleri var”

Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe belediyeleriyle birlikte hizmetlerini halka ulaştıracağını anlatan Başkan Altepe, ülkenin gelişimine de işaret ederek, “Türkiye'nin ve Bursa'nın büyük hedefleri var. Türkiye'de istikrar ve güven ortamının devam etmesi gerekiyor. Türkiye, dünyanın parlayan 5 yıldızından biri. Daha yapacak çok işimiz var. Türkiye, güçlü bir ülke olmak durumunda. Çünkü Türkiye'nin komşuları da Türkiye'den destek bekliyor. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, vatandaşların Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmelerini dileyerek, “Bu güzel Ramazan'ı yaşarken, bugünlerde sıkıntı yaşayan başta Filistinli ve Suriyeli hemşehrilerimizin de en kısa zamanda refaha ermelerini diliyorum. Her zaman dostluklarımız devam edecek. Dostluk kötü günde belli olur” dedi.

İftar programının ardından Yeniköy'de vatandaşlarla sohbet eden Altepe, halkın sorunlarını da dinledi. Yeniköy Mahallesi sakinleri ise iftarda kendilerine eşlik eden Başkan Altepe'ye yoğun ilgi ve sevgi gösterdi. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da Başkan Altepe'ye kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne 4 minareli cami!
  • 17.10.2017 09:51

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne 4 minareli cami!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Bursa mitinginde yapılmasını istediği ...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden trafiğe yeni çözüm!
  • 01.10.2017 13:45

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden trafiğe yeni çözüm!

Bursa’da trafiğin düğüm noktalarından biri olan Orhaneli kavşağı ile Acemler ara ...

Karacabey'e yapılan ulaşım yatırımı 32 milyon TL’yi aştı
  • 30.09.2017 16:29

Karacabey'e yapılan ulaşım yatırımı 32 milyon TL’yi aştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’e yapılan ulaşım yatırımları ...

Bursa'nın yapı stoğu daha güçlü hale geliyor
  • 27.09.2017 09:55

Bursa'nın yapı stoğu daha güçlü hale geliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yıkımlarla kent nefes alırken, ay ...

Cilimboz'da ulaşım etabı tamamlanıyor
  • 24.09.2017 11:36

Cilimboz'da ulaşım etabı tamamlanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Cilimboz Deresi etrafındaki dere ıslah ve çevre düz ...

Demirtaşpaşa İlkokulu’ndaki yenileme çalışmaları hızlandı
  • 22.09.2017 14:28

Demirtaşpaşa İlkokulu’ndaki yenileme çalışmaları hızlandı

Bursa’da kent merkezindeki ilk günkü orijinalliği ile yeniden yapılan Demirtaşpa ...