maritbet girişmaritbet
İSMEP kapsamında İstanbul'da 4 okul yenileniyor

İSMEP kapsamında İstanbul'da 4 okul yenileniyor

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul'un çeşitli ilçelerinde yer alan okulları yeniliyor.

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında İstanbul'un Bağcılar İlçesi'nde yer alan Bağcılar Anadolu Lisesi, Sarıyer'de yer alan Şair Nigar İlkokulu, Fatih İlçesi'nde yer alan Sancaktar Hayrettin Ortaokulu ve Topkapılı Mehmetbey İlkokulu yeniden yapılacak. Okulun ihalesi adına çıkarılmış inşaat yapım sözleşmesi bilgileri açıklandı. 

Teklif sahibinin mevcut nakit kredi olanaklarının minimum miktarı Bağcılar Anadolu Lisesi ve Şair Nigar İlkokulu için 4 milyon 500 bin lira olması gerekiyor. Sancaktar Hayrettin Ortaokulu ve Topkapılı Mehmetbey İlkokulu için ise 5 milyon 250 bin lira olması gerekiyor.

Bağcılar Anadolu Lisesi ve Şair Nigar İlkokulu için teklifler, teklif açılış tarihinden itibaren 90 takvim günü süreyle geçerli olacak ve teklif para birimi cinsinden veya konvertibl başka bir para birimi cinsinden ihale paketi için 400 bin lira veya eşdeğeri bir geçici teminatla birlikte aşağıda verilen adrese 08 Mayıs 2017 günü saat 14:00'e kadar teslim edilmelidir.

Sancaktar Hayrettin Ortaokulu ve Topkapılı Mehmetbey İlkokulu için ise teklifler, teklif açılış tarihinden itibaren 90 takvim günü süreyle geçerli olacak ve teklif para birimi cinsinden veya konvertibl başka bir para birimi cinsinden ihale paketi için 500 bin lira veya eşdeğeri bir geçici teminatla birlikte aşağıda verilen adrese 05 Mayıs 2017 günü saat 14:00'e kadar teslim edilmelidir.

Bağcılar Anadolu Lisesi ve Şair Nigar İlkokulu;

 Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Sancaktar Hayrettin Ortaokulu ve Topkapılı Mehmetbey İlkokulu; 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İSMEP kapsamında İstanbul'da 4 okul yenileniyor
  • 16.03.2017 09:52

İSMEP kapsamında İstanbul'da 4 okul yenileniyor

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), ...