maritbet girişmaritbet
SGK’nın Maçka Oteli inşaatı ihaleye çıktı

SGK’nın Maçka Oteli inşaatı ihaleye çıktı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, İstanbul’un Şişli ilçesi Harbiye Mahallesinde yer alan Maçka Otel inşaatının satışı için ihale açtı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, İstanbul'un Şişli ilçesi Harbiye Mahallesinde yer alan Maçka Otel inşaatının satışı için ihale açtı.

Mülkiyeti SGK'ya ait Maçka Otel inşaatı, SGK SSKB Emlak Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre açık artırma usulü ile satılacak.
Harbiye Mahallesi 30 parselde kayıtlı 2 bin 339 metrekare yüzölçümlü, 21 bin 930 metrekare inşaat alanlı taşınmazın muhammen bedeli 85 milyon lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı 4 milyon 250 bin lira olarak belirlendi.
İhale, 26 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.00'te açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.
Maçka Otel inşaatının ihalesine katılmak isteyenler şartnameyi, SGK Başkanlığından bedel ödeyerek satın alabilecekler.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar SGK İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığına verilecek.
(0,00 kotuna kadar) 6 bodrum katın kaba inşaatı tamamlanmış olan arsa nitelikli gayrimenkule ait 31 Mayıs 2004 tarih ve 1-35 numaralı 21 bin 930 metrekare otel alanı için verilmiş olan yapı inşaat ruhsatı bulunmakta olup, süresi bittiğinden yeniden alınacak.
 
Kızılcahamam belediyesi 31 adet arsa satacak
Belediye, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 31 adet arsayı satmak üzere ihale açtı
Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 31 adet arsayı satmak üzere ihale açtı.
İhale, 10 eşit taksit ile 7 ve 8 Nisan 2010 tarihlerinde belediyede yapılacak.
İstekliler söz konusu taşınmazların satışına ait şartnameyi belediyede bulunan Tahakkuk Tahsilat Şefliğinden alabilecekler.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz