maritbet girişmaritbet
TMSF, 24 taşınmaz satacak

TMSF, 24 taşınmaz satacak

TMSF; Aydın, Bursa, Denizli, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kayseri, Ordu ve Trabzon'da taşınmaz satıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedelleri toplamı yaklaşık 83 milyon lira olan 24 taşınmaz için 24 marta kadar teklif alacak.
TMSF'den yapılan açıklamaya göre, TMSF, muhammen bedelleri toplamı 82 milyon 183 bin 200 TL olan 24 taşınmazı, teklif alma yöntemiyle satışa çıkardı. Gayrimenkuller için 24 Mart 2010 Çarşamba günü, mesai bitimine kadar teklif alınacak.
Teklif alınacak taşınmazlar Ankara, Aydın, Bursa, Denizli, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kayseri, Ordu ve Trabzon illerinde yer alıyor. 75 milyon 500 bin TL muhammen bedele sahip Kocaeli;nde yer alan Çelik Tel Fabrikası ve müştemilatı, taşınmazlar arasında en yüksek değerli gayrimenkul olma özelliği taşıyor. Toplam 215 bin 298 metrekare alan üzerinde kurulu, yaklaşık toplam 82 bin metrekare kapalı alanlı Trakya Sanayi Tesisleri, makine ve teçhizatları ile birlikte satılacak.
Teklif sahipleri, www.tmsf.org.tr web adresinin satış ilanları sayfasında yer alan "24.03.2010 Teklife Açık Taşınmazlar" başlığı altında yayınlanan ilandan ayrıntılı bilgi alabiliyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz